Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jedząc tak przez 2 miesiące schudnę?

Polecane posty

Gość gość

2 sierpnia maślanka ziemniaki smazone, sadzone jajko, ogorek sliwki, brzoskwinie arbuz 3 sierpnia pomidor 1xkanapka pelnoziarnisty ze sledziem herbata bez cukru x3 jablko arbuz salatka (ogorek,pomidor), mieso gotowane 1,5L WODY 4 sierpnia 2x banan 2xciemny chleb/szynka/pomidor/salata herbata waniliowo-miodowa bez cukru sliwki x3-4 salatka - salata/pomidor/łosoś 3x garsc slonecznika luskanego 1,5L WODY 5 sierpnia 2xkromka ciemnego pieczywa i pol szklanki ubitych truskawek kromka ciemnego pieczywa, wedzona makrela, szpinak 2xherbata bez cukru gruszka, śliwka płatki musli jw czy jedząc tak schudnę? Wcześniej jadłam kilka razy w tygodniu słodycze, chipsy, piłam colę prawie codziennie, nie patrzyłam na to co i ile jem. Czy zrezygnowanie całkowicie z chipsów, słodyczy, słodkich napojów, jasnego pieczywa, smażonego mięsa, makaronów/ryżu itp. pomoże mi zrzucić parę kilo?

Gość gość
172 cm wzrostu, waga ok. 62 kg

Gość gość
jesz niedużo i zdrowo. na pewno schudniesz. możesz postarać się pić jeszcze trochę więcej wody. i jak jesteś głodna to zjedz zawsze jakieś warzywo czy serek wiejski, żebyś nie miała później problemu, że rzucisz się na jedzenie. powodzenia.

Gość gość
z tłuszczu na ramionach i brzuchu, przy niemal zerowym biuście mam brzuch jak kobieta w ciąży

Gość gość
ok, dziękuję za odpowiedź :) oczywiście staram się nie jeść po 18

moim zdaniem jedz tak jak dawniej jadłaś tylko zacznij się więcej ruszać. efekty będą o wiele lepsze niż głodzenie się.