Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Walka o miłość..czy warto?

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od początku, jesteśmy razem 15 lat, albo byliśmy. Małżeństwem od 8 lat. Po powrocie z urlopu żona oznajmiła mi ze to koniec i ze nic juz do mnie nie czuje. Tylko przyjaźń. Samo to jak sie wypowiadała to była obojętna i z uśmiechem na twarzy. Stwierdziła ze to moja wina bo ja mało przytulalem itp itd, tylko ze nie pomyślała z jakiej przyczyny to sie działo, ano z tego ze ciagle pracowała, zakupy, obiady, do tego wszystko jeszcze córka gdzie żona w tym momencie pracowała to czas był tylko miedzy mną a córka to tego nie widziała mimo ze dawałem sygnały by zwolniła itp a to wszystko jak grochem o ścianę. W ten sposób ja miałem jej z leksza dość i dlatego jej zbyt duzo uczuć nie okazywalem, także błąd jest powiedzmy po 50/50, mimo wszystkiego ciagle cos do niej czuje i strasznie mi jej brakuje, tyle ze jej juz nie, mam wrażenie ze kogos ma bo dostałem takie sygnały ale wszystkiego sie wypiera. Juz wynajęła mieszkanie, pokupowala meble itp itd i to w ciagu tygodnia. Na moja prośbę żebyśmy to razem raz jeszcze spróbowali, od nowa, ze pogubilismy sie we wszystkim, to szlak ja trafiał i stanowczo mówi nie, nic z tego itp. Ostatnio co zauważyłem jak byliśmy razem to co chwile siedziała na tel, a bała sie nie ziemsko bym go nie dotknął. Nie jesteśmy para rok czasu czy dwa, wszystko było na miejscu, mimo wieku 31 lat dorobiliśmy sie dość sporo. 15 lat i tak z dnia na dzien skończyć i 4 dni pózniej zwiać ? Wszystko sie zjebalo jak zaczęła ta durna prace. Chciałbym mimo tego walczyć o nią bo mi zależy na niej, ale czy jest sens jak druga osoba ma to juz w dupie? Do tego jestem przekonany w 80% ze sie zauroczyla w kimś z pracy, jest dość wrażliwa osoba a jak sie rozczhodzilismy to o mało by do tańca mnie nie wziola. Nie kłóciliśmy sie, robiłem wszystkim obiady, sprzątalem dom, zajmowałem sie dzieckiem, robiłem zakupy itp. Nie wiem co mam robić w tym przypadku, nie chce byc jak jakiś napalaniec, narzucać sie itp, co Wy byście zrobili na moim miejscu?

Gość gość
Chyba nie pozostaje Ci nic innego jak pogodzic się z sytuacja. Najwyraźniej Ona już nic do Ciebie nie czuje i nic na to nie poradzisz.Może jak pomieszka sama , zatęskni za Toba , ale nie próbuj nic na siłę , bo skutek bedzie odwrotny. Jedynie co możesz zrobić , to zadbac o siebie , może coś zmienić , zeby dostrzegła ze jestes super facet , zeby moze dostrzegła w Tobie mężczyznę w którym sie zakochała , jeśli to nie przyniesie skutku to odpuść , bo szkoda zycia.