Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buty, nr1 czy 2?

Polecane posty

Gość gość
straszne :O

Gość gość
Poważnie? Jeny a na innym forum mi właśnie te buty doradzano, a tu chciałem się upewnić przed zakupem, bo jak na moją kieszeń to sporo kaski kosztują. Może ktoś się jeszcze wypowie?

Gość gość
Nr 1 z licowej skóry będą bardziej praktyczne, łatwiejsze do czyszczenia i mają fajny kolor. Jeżeli lubisz casualowe ubrania, te buty to klasyka stylu . Pasują zarówno do jeansów, jak i do bardziej formalnych chinosów.

Gość gość
Dzięki za opinię. Właśnie szukam czegoś klasycznego do jeansów. Te buty są też teoretycznie całoroczne, tylko chyba nie są odpowiednie na deszcz? Znasz się na skórach? Te buty wytrzymają deszcz i ewentualnie śnieg? Rzadko sobie kupuje jakiś ciuch, dlatego tak wybrzydzam zanim coś kupię, bo to ma służyć na długo.

Gość gość
Na deszcz i śnieg najpewniejsze są kalosze :) Są różne preparaty do pielęgnacji skórzanych butów, także zabezpieczające przed wilgocią.

Gość gość
Mam pasek ze skóry licowej i jakościowo mi się bardzo podoba. Mam nadzieje że buty będą ok. Dobrze też że mają roczną gwarancję. Dzięki za rady, biorę : )

Gość gość
jestes panem czy pania??/ bo sory one chyba nie dla kobiet

Gość gość
Zmien styl autorze :D Zreszta jak sobie zyczysz ale w zyciu bym takich butow nie zalozyl :)

Gość gość
Ohydne. Gdyby mój facet coś takiego założył nigdy bym z nim nie wyszła.

Gość gość
Każdy ma swój styl, ja mam taki. I nie ubieram się tak żeby się komuś przypodobać : )

Gość gość
Piszecie bzdury buty są ok i to te drugie przy tym skóra ja bym w życiu nie założył adidasów latem można zaparzyc nogi

Gość gość
Wczoraj te buty przyszły i jestem bardzo z nich zadowolony. To pewnie głupio zabrzmi, ale cały dzień chodziłem dumny jak paw : ) Są bardzo wygodne i męskie, a nie chłoptasiowate. Nie wiem jeszcze jak taką skórę pielęgnować, ale to nie problem, zaraz pogoogluje.