Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroscicie komus kto jezdzi nowym Mercedesem C Klasa z salonu ?

Polecane posty

Gość Samussamsung

nie zazdroszczę, bo mam sam a na dodatek wiem gdzie oddać go do profesjonalnego serwisu, w mercedes trucks wiedzą jak traktować klienta.

Gość kozakson
Dnia 5.05.2019 o 15:05, Gość Samussamsung napisał:

nie zazdroszczę, bo mam sam a na dodatek wiem gdzie oddać go do profesjonalnego serwisu, w mercedes trucks wiedzą jak traktować klienta.

No tam w Siedlcach jest super salon, potwierdzam - pracują sami profesjonaliści i jest przyjemnie.

Gość bohdan

Może nie C klasa, ale S w AMG albo Actrosa to bym pozazdrościł. Jeżdżę na tirach już troche czasu i ostatnio dzięki urpzejmości szefa przesiadłem się na Actrosa i sam bym chciał takiego na własność 😛

Gość Gordon34
Dnia 15.05.2019 o 12:46, Gość kozakson napisał:

No tam w Siedlcach jest super salon, potwierdzam - pracują sami profesjonaliści i jest przyjemnie.

Właśnie ostatnio u nich byłem i naprawdę przyjemnie się z nimi rozmawia na tematy mercedesów - a sam potrzebuje zebrać kilka informacji do mojej publikacji!

Gość Sammi

O actrosach nie mogę wiele złego powiedzieć, ale ostatnio przestały mi działać kamery, przez co miał opóźnić mi się kurs, duży stres. Właśnie w Siedlcach mi pomogli, szybka sprawa, ale było trochę roboty – fachowcy, nie ma co!

Gość tomek

w dupie mam C klase z salonu . Interesuje mnie tylko LEXUS

Gość Husarz2111
Dnia 15.05.2019 o 12:46, Gość kozakson napisał:

To samo w Będzinie, co jak co ale Merol na serio zna się na ciężarówkach. 

Gość fddfdf
Dnia 22.05.2019 o 12:12, Gość tomek napisał:

100 % racji 

Gość adam
Dnia 22.05.2019 o 12:00, Gość Sammi napisał:

O actrosach nie mogę wiele złego powiedzieć, ale ostatnio przestały mi działać kamery, przez co miał opóźnić mi się kurs, duży stres. Właśnie w Siedlcach mi pomogli, szybka sprawa, ale było trochę roboty – fachowcy, nie ma co!

Mi tam w Actrosie jeszcze nigdy nic nie padło na grubo. Ale chłopaków z Siedlecem znam i dobra robotę klepią

Gość ast

ja w siedlcach mialem przyjemnosc tylko wymieniac opony -bardzo fajne podejscie do klienta. bede tam wracal :)

Gość bvbvbv
Dnia 22.05.2019 o 12:12, Gość tomek napisał:

100 % racji 

a ja mam nissana GTR . Spod swiatel nie masz szans w swom smiesznym C klasie

Gość Wartosz
Dnia 17.06.2019 o 00:07, Gość ast napisał:

ja w siedlcach mialem przyjemnosc tylko wymieniac opony -bardzo fajne podejscie do klienta. bede tam wracal 🙂

No a actrosy jak tam świetnie wyglądają że szok, w firmie na pewno powiem szefowi.

Gość tadek
Dnia 24.06.2019 o 17:29, Gość Wartosz napisał:

No a actrosy jak tam świetnie wyglądają że szok, w firmie na pewno powiem szefowi.

Mega trucki to fakt

Gość ramad
Dnia 24.06.2019 o 17:29, Gość Wartosz napisał:

wygląd to akurat u niech nie jest najważniejszy. Tu liczy się elektronika i rozwiązania ułatwiające kierowcy jazdę. to jest dopiero hit!

Gość Ginter

Zazdrość nie jest uzasadniona, jeżeli nie jest to motywacja do ciężkiej pracy i rozwoju by sobie taki kupić. Ja właśnie tak mam, dlatego jest to pozytywne. A co do salonów, bo tutaj padło kilka ciepłych słów o salonie w Będzinie/Sosnowcu – podpisuję się obiema rękami. Serdecznie polecam to miejsce.

Gość gość

Sztuką nie jest by komuś zazdrościć, tylko kupić sobie coś lepszego i nowszego...

Gość Lucjan
Dnia 5.05.2019 o 15:05, Gość Samussamsung napisał:

Zależy jeszcze gdzie ;) Z mojej strony mogę z czystym sumieniem polecić serwis w Mercedes Trucks w Będzinie. Chłopaki robią tam taką robotę, że to głowa mała.

Gość KrzepkiRadek
Dnia 1.07.2019 o 22:44, Gość Lucjan napisał:

Zależy jeszcze gdzie 😉 Z mojej strony mogę z czystym sumieniem polecić serwis w Mercedes Trucks w Będzinie. Chłopaki robią tam taką robotę, że to głowa mała.

Wjeżdżasz wrakiem a wychodzisz pierwszej klasy Truckiem, tak tam jest. Seryjnie, najlepszy salon tego typu na śląsku. Polecam

Gość porke

Chyba przesadzasz. Actrosy są praktycznie nieawaryjne i prowadzenie ich jest bardzo proste, to auto się po prostu czuje. Wrak to by był jakbyś co kurs zaliczał pocałunek z drzewem. Fakt faktem Będzin świetnie ogarnia serwis i pewnie byliby w stanie wyciągnąć trucka z największego bagna by ten wyglądał jak nowy, no ale w tej branży raczej wszyscy dbamy o swoje maszyny

Gość zbysiu

ja to zazdroszczę tylko jak widzę jak ktoś jeździ najnowszym Actrosem a ja starszym 😕 mam nadzieje że w przyszłym roku uda mi się już go wymienić na nowszego, ale i tak staruszek daje radę!