Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice którzy biją swoje dzieci dają klapsy

Polecane posty

Gość gość

Powinni sami też dostawać klapsy. Np. mąż jak żona nie chce dać tyłka - klaps, jak nie ugotuje obiadu - klaps (ale taki zeby poczuła tak samo jak czuje dziecko) a mąż jak nie chce naprawić szafki albo wróci za późno ze spotkania z kolegami, tylko czymś innym bo ręką kobieta nie ma tyle sily. Skoro takie wyznajecie zasady to powinno być dla wszystkich po równo.

Gość gość
rodzice za swojego dziecinstwa wystarczajaco duzo klapsow dostali i jakos zyja i potrafili na ludzk wyjsc

Gość gość
Też tak uważam. Ja tylko raz dałam klapsa córeczce, a potem jakie miałam wyrzuty sumienia... Może to głupie ale niestety tak było. Nie wyobrażam sobie uderzyć ją drugi raz. To było jeden jedyny raz i uważam że do niczego to dobrego nie poprowadziło. Przecież po tym klapsie , moje dziecko nie stało się lepsze i się mnie tylko przestraszyło. Jakby klapsy były taką pomocną i skuteczną metodą to nie trzebaby ich dawać ponad 10 razy, takie moje zdanie.

Gość gość
zajmijcie sie swoimi dziecmi. Jakos nikt nie widzi, ze u sasiadow dzieci ze sladami paskow chodza ale teoretyzujecie jakie to zle jak czlowiek da klapsa wlasnemu dziecku, chore jestescie. Zainteresujcie dziecmi ktore naprawde sa bite, a swiat bedzie piekniejszy.

Gość gość
kilka pokoleń było wychowanych na klapsie i nie było mordowania dzieci, zabijania, żyli w biedzie, mieli po 6-12 dzieci, jedli chleb z mlekiem, smalcem i nie zabijali jak teraz

Gość gość
pamietam w podstawówce jeden chłopak za kazda uwage jak dostał czy dwóje to płakał bo dostawał lanie w domu od ojca bał sie isc do domu :o