Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość momowolne zycie

Mam wszystkiego dość

Polecane posty

Gość momowolne zycie

Witam często czytam to forum ale pierwszy raz odważyłam się tu napisać.Jutro wylatuję z dzieckiem do polski na urlop tylko szkoda ze niechciany i zbytnio nie planowany.Mam z chłopakiem rocznego synka ale dobija mnie wszystko od dłuższego czasu.Pracuje 3 dni w tygodniu po 12 godzin więcej nie mogę bo nie miałby kto zając się małym w tym czasie ,zresztą teraz pomaga mi mama bo tak jest taniej i wiem z kim dziecko jest. Mój chłopak to egoista kocha tylko siebie i pieniądze i swoje hobby.Pracuje tyle ile mogę oszczędzam na czym tylko mogę i wiecznie słyszę ze jestem nierobem i to ja interesuje się pieniędzmi.Zresztą ok możne tak jest ale jeśli dostajemy dodatki na dziecko i to on jest pierwszy przy bankomacie i od razu wypłaca wszystko a kasa leci i dokłada się do wszystkiego tyle ile musi bo twierdzi ze to jego kasa.Nieważne ze ja czasem nie mam co jeść dziecko jedzenie i wszystko zawsze ma ale boli mnie to ze to zawsze to ja jestem ta najgorsza i etc.On nie umie oszczędzać teraz lecimy na urlop i on nie myśli za co będziemy żyć jak wrócimy.Ważne ze to on będzie się dobrze bawił na urlopie bo ja pewnie nie ja w końcu i tak wszystko w domu i przy dziecku robię tylko ja.Mam dość naprawdę wszyscy mówią mi ze się nie uśmiecham ale jak tu się cieszyć skoro nie ma czym. Przepraszam ze tak chaotycznie to wszystko napisane ale musiałam to wszystko z siebie wyrzucić

Gość gość
po co Ci ten jełop ? olej go sama sobie poradzisz doskonale

Gość momowolne zycie
Po co ten jełop dobre pytanie często sama się o to sama pytam.Może dlatego ze jesteśmy razem już 5 lat razem a ja zawsze myślałam ze można się dogadać

Gość gość
widac nie mozna sie dogadac , skoro on zachowuje sie w taki sposób i nie zmienia swojego postepowania mozna byc i 20 lat a on tak samo bedzie robil jak robi i co bedziesz sie w tym topic ? szkoda Twojego zdrowia i siły powiedz mu że jak sie nie zmieni to odejdziesz , jak nie zrozumie to zrób 1 krok - odejdź

Gość momowolne zycie
Wiem ciężko jest dopuścić do siebie prawdę.Wkurza mnie to wszystko jaki jest egoista kochający kasę chodzenie na ryby i swoja rodzinkę.A tatusiem to on jest tylko facebookowym nie wiem jak to wszystko się rozwinie.Pojadę do tej polski chociaż wcale nie chce i źle się czuje u niego w domu choć z rodzina mam dobry kontakt. Jeszcze się nawet nie spakowałam i szczerze nie chce tego robić.Ale zrobić zawód jego rodzinie i stracić kasę za bilet tez źle

Gość momowolne zycie
Hmm szczerze to był miłym facetem lubiącym zabawę spacery.Choć tak naprawdę to nie znal normalnego życia bo mieszkając w firmowym domu bez opłat i wiecznie w drodze to jak można poznać normalne życie.Ale chciał i zmienił to dla mnie.A źle zaczęło się odkąd byłam w ciąży i było nam ciężej ze wszystkim