Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oburzona matka zachowaniem gości na weselu !

Polecane posty

Gość gość

aż nie mogłam się powstrzymać, żeby Wam to napisać ! :D Jeżeli są tu jakieś normalne matki, nie uważające swojego dziecka za pępek świata to trochę się razem pośmiejemy ! Cytuje : Nigdy nie byłam tak wkurzona 2014.08.02 [23:13] Wczoraj byliśmy z mężem i 2 letnim synkiem na weselu kuzynki. Nie było go na zaproszeniu, ale uznaliśmy że to oczywiste. Przyszliśmy, zajęliśmy miejsca. Po chwili przyszła jakaś para, a było tylko jedno miejsce. Zgłosił to pannie młodej a ona kazała nam go wziąć na kolana, bo nie było go na zaproszeniu, a on tak i jest to ogromny wstyd, żeby dla gościa nie było miejsca. Byłam taka niesamowicie zła i upokorzona! Potraktowali moje dziecko jak śmiecia! Zresztą nie tylko moje, bo żadnych dzieci innych nie było, na pewno tak samo za ich sprawą. Wesele to jest przecież impreza rodzinna! W którymś momencie musiałam pójść do toalety, a męża nie chciało mi się szukać, dlatego powiedziałam koleżance z chłopakiem, aby go przypilnowała i pobiegłam. Gdy wróciłam, okazało się że synek rozciął sobie rękę kieliszkiem i płacze, a oni nawet nie zwrócili na niego uwagi. Ja poszłam do nich wkurzona, a ona do mnie z mordą, że nie zdążyła odpowiedzieć bo uciekłam, a ona przyszła tu się bawić a nie zajmować moim bachorem! Wtedy zaniemówiłam, wcześniej też wydawało mi się że go niezbyt lubi, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałam. Wtedy wyszliśmy, mimo że mąż nie chciał się zgodzić a wszyscy dalej się bawili jakby nic się nie stało. Przepraszam że tak długo ale chciałam jak najlepiej wyładować swoje emocje, ale oprócz mamy nie mam komu o tym powiedzieć, kto mógłby mnie poprzeć.

Gość gość
Jezeli dzieciaka nie bylo na zaproszeniu to oczywiste ze mlodzi sie go nie spodziewali

Gość gość1a
O mamusiu... Że też takie kwoki po świecie chodzą...

Gość gość
Przecież to prowo było w sobotę. Po cholerę odkopujesz.

Gość gość
Ja bylam w tamtym tygodniu na weselu u brata ciotecznego,na zaproszeniu byla nasza 3 letnia corka,nie chcielismy jej brac ale mala uparla sie ze chce zobaczyc ciocie w sukni slubnej wiec wzielismy ja tylko do kosciola a pozniej odzwiezlismy do tesciow.moze uznacie mnie za wyrodna matke ale to bylo super uczucie bawic sie cala noc nie zajmujac sie caly czas dzieckiem.

Gość gość
przecież to prowo i to niezbyt zgrabnie napisane, bo aż nadto oczywiste :o jak można sie na takie coś nabierać :(

Gość gość
" jak można sie na takie coś nabierać" Średnia IQ rzodkiewki, no i pozwala to im się poczuć lepiej. Uważam, że osobom odpowiadającym na denne prowokacje powinno się odcinać internet.

Gość gość
p******* te matki niektóre !!!