Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co może chodzić dziewczynie?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze jak pojawiałem sie gdzieś obok to ona zaczynała rozmowe, parę razy mnie zaczepiła i wyglądało wszystko tak jakby na mnie leciała ale... w stosunku do innych facetów zachowuje się tak samo ale nikogo do siebie nie dopuszcza. Poszliśmy na tę samą imprezę i tam ktoś powiedział jej coś niemiłego. Popłakała sie i wyszła. Poszedłem z kolegą odprowadzić na busa i przez drogę starałem się dowiedziec o co chodzi ale nie naciskałem. Na koniec ją przytuliłem(wyczułem jej niechęć) i poszedłem jak odjechała. Na drugi dzień ona usiadła obok mnie jak nigdy nic ale w pewnym momencie powiedział "zapotniałam o tym w jakich okolicznościach się pożegnaliśmy". Od tego momentu mnie unika,siada w innych miejscach, nie zaczepia. Nie jesteśmy nawet kolegami bo nie utrzymujemy żadnych relacji, tylko tyle co uczelnia.

Gość gość
No dziwne, wysyła sprzeczne sygnały. Może chodziło jej o miłość platoniczną XP

Gość gość
Może ktoś jeszcze wie o co jej chodzi?

Gość gość
Widzę że nikt nie jest w stanie tego okreslić

Gość gość
masakra

Gość gość
naprawdę nikt?

Gość gość
Może chciała się z tobą zakumplować, czemu od razu pomyślałeś,że chodzi jej o coś więcej ? zwłaszcza jak niechętnie się do Ciebie przytuliła? no chyba,że była tak bardzo speszona a ty do odebrałeś jako niechęć?

Gość gość
tak trochę to wyczułem, nie wiem , mi na niej nie zależy , właściwie nie zależy mi na nikim bo nie chcę już z nikim na razie być. Po prostu jestem ciekawy dlaczego tak potem zareagowała, a nie zapytam jej o to wprost przynajmniej przez najbliższe 2 miesiace.