Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Escapelle czy wam pomogło?

Polecane posty

Gość gość

Kobietki piszcie, czy escapelle (tabletko 72h po) wam pomogła? Jakie miałyście objawy i czy spóźnił wam się okres?

Gość gość
nie wiem, nie biore tego gowna, nie jestem samobojczynią, trzeba bylo pieprzyc sie w gumce 🖐️

Gość gość
Haha, uważasz, że kobiety, które zażyły taką tabletkę są samobójczyniami? :) Powiem też tak dosadnie jak TY: pieprzyłam się w gumce, ale zdarzają się 'wpadki'. Słyszałaś o tym? Nie wszystko jest niezawodne. Polska - kraj pełen pseudokatolików.

Gość gość
Hej. Ja zażyłam po 24h w moje najbardziej płodne dni i zadziałała:) Tego Tobie równiez zycze;P

Gość gość
Ja nie dostalam krwawienia po escapelle, dopiero w nastepnym cyklu.

Gość gość
A w jakim dniu cyklu przydarzyła się wpadka?

Pomogło, ale miałam potem problemy z miesiączką. Pierwszą po zażyciu dostałam normalnie, ale następna to było tylko plamienie, które trwało cały miesiąc aż do następnej miesiączki!!! Katastrofa :O potem rozregulował mi się cykl.

Gość gość
Kochanie, najważniejsze że pomogło :) Ja się o to modlę... a w jakim dniu cyklu była wpadka i po ilu godzinach wzięłaś?

Gość gość
Mi pomogło na szczęście. Mam nadzieje ze i wam sie uda. Ja wzielam w 30h, a stosunek był w 15 dc przy cyklach 30 dniowych więc miałam cykora, ale dobrze sie skonczylo. Ta tabletka serio dziala!

Gość gość
podpowiedzcie,gdzie można ją dostać.chciałabym wiedzieć jakby prezerwatywa zawiodła.

Gość gość
Musisz skombinować receptę od ginekologa, bądź jakiegokolwiek innego lekarza:) Wykupić w aptece i mieć w szufladzie w sytuacji awaryjnej ;))