Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja nie pijam kawy

są tu jacyś ludzie po próbach samobójczych?

Polecane posty

Gość gość
Szkoda, ja z Warszawy. Najwazniejsza osoba, ktora moze Cie pokochac, jestes Ty sama. Sprobuj sie pokochac...

Gość gość
a jak mam cie przytulić?

Gość gość
Skarbie odezwij się... :o

Gość gość
nie rób tego, pogadaj z nami :)

Gość gość
myślisz że tylko ty jesteś sama? Bywasz tu przecież często i wiesz, że kafe to forum dla nołlajfów, odludków, starych panien i kawalerów, prawiczków, nieśmiałych dup wołowych, ludzi z tzw fobią społeczną itp Tu każdy jest samotny, właśnie z samotności sie tu wchodzi...

Gość gość
najcenniejszym skarbem- to życie, masz depresję? idz do psychiatry,pomoże ci

Gość gość
Skarbie...

Gość gość
dziewczyno przytul swoje dzieci

Gość gość
Moim zdaniem za wcześnie założyłaś rodzinę, dzieci to duży obowiązek, a Ty jesteś bardzo młoda, zostałaś sama i jeszcze z matką masz nie najlepsze relacje. Stąd ta depresja pewnie. Tylko samobójstwo to nie jest wyjście, może dla Ciebie tak, ale dla Twoich dzieci? Moim zdaniem powinnaś wyjść do ludzi, znaleźć jakąś pracę, wyprowadzić się na swoje. A miłość... coż jest ważna, ale można bez niej żyć, a jak zajmiesz się sobą, to może sama Cię znajdzie. Ostatnio kolega mi powiedział taki tekst- miej w/y/j/e/b/a/n/e a będzie Ci dane... trochę prostackie, ale prawdziwe.

Gość gość
to poszukaj, poszukaj radości życia... cieszyć może wszystko- ładna pogoda, spacer z dziećmi, małe sukcesy w pracy, zakupy, spotkanie z koleżanką... wiadomo,że będąc z kimś jest łatwiej i życie wydaje się piękniejsze, ale uwierz mi jesteś bardzo młoda, nie przegrałaś życia, wszystko przed Tobą. Trzeba tylko się podnieść, a wstaniesz na pewno silniejsza...

Gość gość
A dlaczego masz cierpieć całe życie? Złe chwile kiedyś miną, to Ty odpowiadasz za swoje życie i od Ciebie zależy, czy dasz sobie szansę na szczęście. Psycholog dobrze powiedziała, zawsze zdążysz umrzeć, co Ci szkodzi spróbować coś zmienić... a może się uda? Jasne, że nie odmieni się nagle, jutro, czy za tydzień, ale jak zaczniesz już teraz, to za rok czy dwa możesz być szczęśliwą kobietą, pomyśl czy nie warto...