Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja nie pijam kawy

są tu jacyś ludzie po próbach samobójczych?

Polecane posty

Gość gość
ja nie pijam kawy 2014.08.09 wy ślepaki!!! nie zależy wam na ludzkim życiu nic! A dlaczego ma komuś zależeć na twoim życiu, skoro tobie samej na nim nie zależy?

Gość gość
Zawrę pakt samobójczy z osobą z własnym mieszkaniem, mogę pomóc załatwić barbiturany. kontakt do mnie: topielica@onet.pl

Gość gość
Nie pijam kawy, jesteś p******a. Stara dupa z ciebie a taki małolat że szok. I nie obrażaj sie kiedy tak mowie bo moja znajoma jakis czas temu miała ogromna odwagę zeby popełnić samobójstwo, a żyła w sposób taki,ze największym zaskoczeniem była wiadomość o jej zgonie. Zawsze uśmiechnięta, odwodziła od smutku innych.. Zostawiła list i w nim wyjaśniła powód i przeprosiła. Nie moge uwierzyć ze juz nigdy jej nie zobaczę:( to wielka tragedia dla mnie:(

Gość gość
nie raz mam nadzieję że dziś się uda. warszawa 04.08.2015 21:04 zegnam

Gość gość
Ci, którzy myślą o skończeniu z sobą to ludzie bardzo samotni. Pamiętajcie o tym. Oni nie potrzebują zrugania, tylko wysłuchania.

Gość gość
HIM ty k***o

Gość gość
myślę, że jest tu dużo osób, które wiedzą coś na ten temat... sama (to) przeżyłam...I wiecie co? Śmieszą mnie nastolatki, które tną się z powodu np. nieudanej miłości. Ale raz na kilkaset trafiają się osoby, które mają powody... na przykład ja. Najgorzej jest, gdy słyszę, że ktoś chce się zabić z byle powodu. Wtedy coś we mnie pęka... i mam ochotę płakać, krzyczeć... ale tego nie robię, bo wiem, że i tak nikt mnie nie zrozumie...

Gość Nie chce żyć
Chcesz pisz mi na gg

Gość gość
Ja miałem 2 razy raz zabrakło mi sił pociolem rękę choć miałem przy szyji tulipana ze względu na brata miałem 16 lat mało brakowało wtedy i po świętach zabrakło mi sił mając 30 lat wypiłem szklankę whisky i zasnąłem byłem tak wymęczony po 3 dniach nie spańia i teraz czuje ze będzie 3 ostateczne podejście i nie wiem sam jak mam zatrzymać straciłem sens życia wszystko jeblo nie mam sił na nic czuje ze niedługo zrobię coś głupiego i boje się tego ale już nie mam sił walczyć czuje osamotnienie myślałem ze się z tego wyrwałem ale jest coraz gorzej jak podejdę 3 raz to będzie już koniec wiem o tym pytanie kiedy to nastąpi

Gość gość
Depresja to jest choroba bardzo podstępna o której nasze społeczeństwo wie niewiele, ale to wciąż choroba i trzeba ją leczyć. Czasem terapią, czasem terapią powiązaną z antydepresantami. Psychiatra się kłania. I od razu powiem NIE jesteś czubkiem czy chorym psychicznie, bo takie opinie królują w naszym społeczeństwie. Inna sprawa to taka, że zabić się wcale nie tak łatwo a wiem bo też to rozważałam. Niby takie proste a jednak. Zawsze warto w takiej chwili pomyśleć co można zmienić w swoim życiu nawet stawiając wszystko na jedną szalę. Skoro mam się zabić to co mi szkodzi. Czasem warto przeczekać, w końcu zabić się zawsze zdążymy a jutro może zdarzyć się coś co nasze życie ułatwi. Niestety może być taki atak choroby, że żadne racjonalne powody nie zdołają nas powstrzymać przed tym ostatecznym krokiem. Dlatego warto udać się do psychiatry. Depresja to choroba a stan w którym się teraz znajdujesz to tylko stan przejściowy związany z chorobą. To NIE jesteś Ty.

Gość kamilolo
depresja nie leczona zabija,ale nikt nie wie kiedy ja leczyc czy juz czas czy juz ona jest.. bardzo ciezki temat.Sam mam depresje przez alkoholizm,walcze z nim kilka lat raz lepiej raz gorzej różnie bywa.8 dni temu sam ze wzgledu na moje stany psychiczne zadzwoniłem po policje poniewaz niewiedziałem czy zrobie sobie krzywde czy komus innemu.Nie wiem dlaczego tu oddałem głos ale pamietajcie ze warto zyc, Dwa lata temu gdyby nie sasiad by mnie nie było,odcioł mnie z klamki i do dzis nie wiem czemu chciałem to zrobic i od wtorku bede chodził do psychiary nie ma co sie wstydzic,bo juz chodziłem i super funkcjonowałem bez lekow itp.Niestety zaprzestałem odwiedzin i stało co sie stało.Zycie jest cenne nie bójmy sie sobie pomagac,ponieważ każdy ma nie raz takie chwile zwątpienia,najwazniejsze jest to ze bedzie dobrze

Gość gość
Przytulam Was kochani

Gość gość
Ponawiam wątek czy są tu takie osoby?

Gość gość
W tym kraju się poluje na samotne kobiety, nie mam prawa nawet spokojnie przyjść do kościoła na mszę ani pójść na spacer, nigdy nikomu nic nie zrobiłam, jestem heteroseksualna nie mam żadnych zboczeń, potępiam przemoc w każdej postaci a jestem przesladowana jakbym była najgorszym przestępcą. Samobójstwo w planach.

Gość gość
Ale poważnie myślisz?

Gość gość
Jeśli dalej będzie tak jak teraz to owszem. Ile można udowadniać, że się nie jest wielbłądem, cierpieć w ukryciu, modlić się do głuchego boga i pozwolić siebie deptać. A co będzie, kiedy odejdzie ostatnia bliska osoba i zostanę zupełnie sama? Niewykluczone, że mnie zabiją. Wolę zrobić to własnoręcznie za jakiś czas. I to wszystko w policyjnym państwie PiS, na który głosuję i popieram od początku.

Gość gość
Pòki masz nadzieje żyj ja jyz nie mam

Gość gość
Nikogo nie ma?

Gość gość
jepana szmata him jest po dwoch probach niestety nie udanych:O

Gość gość
Nie ma.zadnych osób

Gość Gosc

Podbijam temat są tu jacys ludzie po probach 

Gość gość

Up

Gość Rafi

Ja nigdy nie próbowałem się zabić, ale mój kolega umarł w grze i przedawkował tabletki. Z tego co pamiętam ledwo go odratowali. Na swoim kanale wrzucił nawet film z tego zdarzenia: Zniszczyłem nowy laptop | Leaver 200 Level

Gość Madzia

Chodzi o Youtube tak? Zaraz zerknę 

Gość gość

O kur**! Na nagraniu nie ma nic o tabletkach ale gościu rzucił laptopem.. Dobrze, że nikomu się krzywda nie stała

Gość Zniesmaczony

Kompletny wariat.. Mam nadzieje, że Youtube szybko zablokuje jego kanał bo moje dzieci jeszcze zobaczą ten demoralizujący film i będą powtarzać te id**tyzmy : / Chodzi o kanał Leaver a film: Zniszczyłem nowy laptop. Strzeżcie dzieci od takich treści!!!