Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

optymistka 85

powiększanie piersi

Polecane posty

Witajcie Dziewczyny :-) od jakiegoś czasu zastanawiam sie nad operacją powiększenia biustu, dajcie mi dokładne namiary (adresy) na kliniki, chodzi mi o fachowość i rozsądne ceny :-) Pozdrawiam

Gość gość
Ja mogę Ci swoje piersi oddać. Są tak wielkie, nienawidzę ich.

Gość Gosieq
Hej hej, Warszawa ma parę dobrych, w Pradze jest fajna klinika. We Wrocławiu jest Prestige Clinic też dobre i ponoć tańsze, masz sporo dobrych fachowców, wystarczy poszukać :)

Gość iliili
Hej :) Ja tak jak Ty chciałabym powiększyć piersi. W środę byłam na konsultacji u dr Osucha, polecam - podobno jeden z lepszych chirurgów, do tego bardzo miły lekarz. Niestety podczas USG wykryto u mnie zrazika tłuszczowego i jestem na etapie wykonania biopsji piersi przez co zabieg się nieco odsunie :(

Gość gość
Był ktoś w klinice Elite w Warszawie? Mam zamiar się do nich wybrać i poszukuję opinii.

Gość gość
3 miesiące temu poddałam się zabiegowi powiększenia piersi u doktora Chęcińskiego z kliniki http://www.drchecinski.pl/ zabieg się udał i trwał tylko 2 godziny. Pan doktor troskliwie się mną opiekował i udzielił dokładnych wskazówek jak dbać o biust. Teraz wracam do formy i zmieniam totalnie swoją garderobę!

No to fakt, że dużo zależy od podejścia lekarza i jego doświadczenia. Ja też nie narzekam na swojego, a wręcz przeciwnie - bardzo polecam. Tłumaczył mi wszystko, odpowiadał na pytania, rozwiewał wątpliwości no i najważniejsze zrobił dobrą robotę. Biust jak marzenie!

wazne żeby znaleźć odpowiedniego lekarza który będzie nam odpowiadać...to że jesteśmy w odpowiednich rękach daje nam spory komfrot:)

W Wrocławiu polecam klinikę Prestige http://prestigeclinic.pl/uslugi/powiekszanie-biustu/ Oferują kompleksowy zakres usług. Powiększanie piersi trwa średnio od 1,5 do 3 godzin. Pacjentka pozostaje w klinice przez 1 dobę, a następnie odbywa 3 do 4 wizyt kontrolnych, których termin ustalany jest indywidualnie.

Gość gość
ja powiększałam biust w gabinecie http://www.lagunaestetica.pl/ - jestem zachwycona ich profesjonalizmem! :) efekt po zabiegu super, cena też bardzo korzystna.

Gość gość
gość dziś DAJ FOTĘ ocenimy czy dobrze wyszło

Chętnie obdzieliłabym was za darmo. Nienawidzę swoich dużych... Dodam, że nie przełożyło mi się na płodność :/

oo ile dziewczyn chciałoby mieć większy biust...a ty się chcesz pozbyć. coż, zawsze jest coś w nas co chciałoby się zmienić na lepsze:)

Dziewczyny, a może któras z Was powiedziec coś o klinice linea corporis i dr stanczyku? jakies opnie? :) bede wdzieczna!

Ja się niestety nie wypowiem na temat tej kliniki . marta365 a to ,ze chciałabys obdzielić i nie lubisz swoich piersi wynika z tego pewnie ,ze Cię kręgosłup bolał ? Ja miałam taką koleżanke , która bła szczuplutka , taka filigranowa a miała wielki biust , który był dla niej zmora ;/

no tak to jest - jedna chce mieć mniejsze piersi inna chce mieć większe, ważne że teraz medycyna estetyczna jest na takim poziomie, ze dzięki odpowoiedniemu zabiegowi możemy być szczęśliwe i cieszyc się swoim wyglądem :d

no tak, zdecydowanie. Konsultacja pozwoli pokazac jak będzie się wyglądać z implantami -taka mała wizualizacja :)

Gość gość
ProBreast Plus to rewolucyjne rozwiązanie powiększające rozmiar piersi. Skuteczne dzięki połączeniu siły suplementu diety ze skutecznością kremu. ProBreast Plus działa od zewnątrz i od środka – poprawia wygląd piersi w kilka tygodni! ProBreast Plus to zestaw składający się z dwóch wysokiej jakości produktów – kapsułek o bezpiecznym i skutecznym składzie i kremu zawierającego innowacyjne substancje czynne,ProBreast Plus działa kompleksowo – dzięki temu pozwala uzyskać najlepsze efekty,pierwsze rezultaty widoczne już po kilku tygodniach regularnego stosowania,tylko w pełni bezpieczne, naturalne składniki,kompleksowe działanie – powiększanie biustu, a także ujędrnienie i poprawa wyglądu,  nieinwazyjna alternatywa dla bolesnych operacji,pozytywne opinie wśród miliona kobiet na całym świecie: 70% kobiet poleciłoby ProBreast Plus przyjaciółce,producent oferuje 90 dniową gwarancję zwrotu pieniędzy w przypadku niezadowolenia. Zamawiając ProBreast Plus, nic nie ryzykujesz. Możesz za to zyskać piękny i pełny biust, z którego w końcu będziesz dumna. Zobacz, dlaczego warto. Dlaczego warto zamówić ProBreast Plus? ProBreast Plus to naturalny sposób na pełniejszy i jędrniejszy biust,bezpieczny i pozbawiony skutków ubocznych,świetna alternatywa dla ryzykownych operacji,działanie ProBreast Plus stanowi zaskoczenie dla kobiet, które sceptycznie podchodzą do naturalnych metod poprawy wyglądu biustu,      gwarantuje efekt „wow”, błyskawiczna, dyskretna wysyłka,           90-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy w przypadku niezadowolenia. Czy będziesz zadowolona z ProBreast Plus? Tak, jeśli: chciałabyś mieć większe piersi,poszukujesz bezpiecznej metody poprawy wyglądu biustu,pragniesz ujędrnić swój biust,           zależy Ci na szybkich efektach, widocznych po kilku tygodniach stosowania,    chcesz działać kompleksowo. Sposób użycia Suplement diety: 2 kapsułki dziennie - najlepiej jedna rano (przed śniadaniem) i jedna w południe (przed obiadem). Należy popić wodą. Krem: 2 razy dziennie (rano i wieczorem) rozprowadź niewielką ilość kremu na piersiach i wmasuj okrężnymi ******* aż do okolic ramion. Krem ma delikatną konsystencję, szybko się wchłania, a jego aplikacja jest bardzo wygodna. Link do sklepu z orginalnym produktem ProBreast Plus http://nplink.net/Iy8XUNH5