Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

agresywny eks

Polecane posty

Gość gość

Mam problem ze swoim eks. Odkad wyrzucilam go z domu meczy mnie telefonami, grozi moim rodzicom ze ich pozabija (mowi to do mnie przez telefon). Od rozstania minely 3tygodnie, do dzis przynajmniej o mnie nie mial nic do powiedzenia, nawet twierdzil ze mnie kocha a dzis wpadl do mnie kolega i uslyszal jego glos gdy do mnie dzwonil. Zaczal krzyczec, ze "p*eprzy mnie kto chce, beda mnie lac w m*rde, jestem s*ka j*bana itp" . Najgorsze jest to, ze mamy razem dziecko i ostatnio zagrozil ze wywiezie je za granice. Nie wiem czy moge gdzies to zglosic bo nie mam dowodow, nie wiem tez czy moge mu utrudnic kontakt z dzieckiem bo na razie zadnych krokow prawnych celem pozbawienia go praw rodzicielskich, nie podjelam.. Ta sytuacja juz strasznie mnie meczy, chcialabym zeby sie odczepil.

Gość gość
Nagrywaj rozmowy, zachowuj sms, rozmawiaj z nim w czyjejś obecności żebyś miała świadków, kogoś kto potwierdzi jego patologiczne zachowania, skorzystaj z porady prawnej i wio na poicję.

Gość gość
no a co z dzieckiem? nie wiem czy moge mu utrudniac kontakt...

Gość gość
Najlepiej wystąpić o sądowne uregulowanie kontaktów. Oczywiście musisz zgłosić jak zachowuję się eks, że grozi porwaniem dziecka itp. Poradź się prawnika, on cię pokieruje, możesz nawet skorzystać z bezpłatnej porady.