Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romas studenta z mężatką

Polecane posty

Gość gość

Wiem, wydaje się, że nie ma szans na przetwanie, ale co jeśli to prawdziawa miłość?

Gość gość
Zaraz tam milf. Jak 60-latek ma laskę młodszą 0 40 lat to jest ok, a jak facet już nie może kochać dziewczyne o 6 lat starszej?

Gość gość
Mam 24 lata. W tym roku bd pisał magisterke. Czy ten związek może sie udać? Ja jestem przekonany, że ona niedługo zostawi męża.

Gość gość
Napisałeś to tak,że sądziłam,że jest między wami większa różnica niż 6 lat. Tak czy siak rozbijasz cudze małżenstwo.

Gość gość
Wiem, że to nie jest dobre, ale zakochałem się. Wiem, że to nie jest wytłumaczenie, ale ona też mnie kocha, a jej mąż nie docenia takiej wspaniałej kobiety. Cóż nie jestem pierwszy, nie ostatni.

Gość gość
Czy komuś tu się udał taki związek?

Gość gość
A co studiujesz? I kim ona jest z zawodu? Pytam bo jestem ciekawy czy tylko się roochacie czy macie jakieś wspólne tematy.

Jak sie poznaliscie, co was polaczylo ? To mial byc tylko przygodny seks czy moze od razu milosc ?

Gość gość
Studjuję prawo, ona pracuje w finansach, nie chce konkretnie mówić, bo zależy mi na prywatności. Mamy bardzo dużo wspólnych tematów. Poznaliśmy się w towarzystwie znajomych. Bardzo fajnie nam sie rozmawiało, potem zaczęliśmy się spotykać sami i tak wyszło że wylądowaliśmy w łóżku, ale szybko się zorientowaliśmy, że się kochamy. Jesteśmy razem 8 miesięcy, jest wspaniale.

Gość gość
Ona się tylko tobą bawi,Poorocha młodego ogiera,a potem wróci do statecznego mężulka.A to,że mówi ,że cie kocha-takie są kobiety,owijają mężczyzn wokół palca naiwniaku. Zresztą co ty jej możesz dać studencino??? Bo zapewne mężulek tej koorewki ma pełen portfel.

Gość gość
Nie wiem czy kochałeś kiedyś kogoś z wzajemnością, ale to po prostu się czuje. A ona zarazbia tyle, że mogła by być sama i żyć na wysokim poziomie. Nie jest utrzymanką tylko inteligentna kobietą.

Gość gość
Jeśli mają dzieci to współczuje im takiej matki,która daje doopy i to jakiemuś gołowąsowi

Gość gość
Taaa,jasne mogłaby być sama,to czemu dalej siedzi z mężem,zamiast się z nim uczciwie rozwieść i być z tobą??? Czyżby koorewski charakterek tej cichodajki?

Gość gość
Nie mają żadnych dzieci, myślicie, że w co ja bym sie pchał? Jej mąż jest agentem.

Gość gość
Ta twoja lala to zwykła kurwa bez honoru.Najpierw obciąga tobie a potem mężowi.I jak się z tym czujesz???

Gość gość
Niedługo rozstanie sie z mężem, nie bede zdradzał szczegułów

Gość gość
Jej mąż też ma romans i ona chce po prostu w odpowiednim momencie rozwieść sie bez orzekania winy.