Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

guuupia rogata bestia

NUDA W ....KINIE

Polecane posty

Ograniczonego pola widzenia i wybujałych wymagań

A ja myślę że po prostu z obserwacji. Ale widać od razu z jakimi kobietami się zadajesz ;) pretensje miej więc tylko do siebie.

Insynuacje nie godne kobiety,jakby nie było reprezentującej ten sam gatunek

"W wal­ce na słowa zginął sens wy­powie­dzi. Wątek stra­cił się sam. Na­wet krop­ka nie mogła ich pow­strzy­mać. W ciszy wpat­rują się te­raz w znak za­pyta­nia... " (T.Pratchett)

Gość gość
Nex idz na spacer

Gość gość
kto jeszcze pamięta nexa?!zepsuliście zabawke a tak sie fajnie w******ł:D

Gość gość
Jest ktoś ? R.

Gość gość
Gromadka co w siec***iszczy bo jakoś jestem nie w temacie .R

To nie myśl bo Twe myśli błądzą i nijak się nie mają do rzeczywistości a jeśli mówisz wprost to zastanów się czy nie rzuciłabyś pierwsza kamieniem w lustro

Rogata ja też z doskoku, bo jeszcze urlop. GMC nie wiem odnośnie czego twoja ostatnia wypowiedź, ale przestać myśleć nie zamierzam, niezależnie od tego jakiego jesteś zdania. nawet jeśli mnie to zaprowadzi na manowce.

Hmm...kolejny pseudofilozof. Miał prowokować,a sam się prowokować daje. Daleka jestem od mówienia ludziom jak mają żyć. I nie mam powodu, by nie uśmiechać się do siebie samej.

Robisz fałszywe założenie a priori i brniesz w bezsens (czyżbyś była prawnikiem?) Gromowładna dziś A ja myślę że po prostu z obserwacji. Ale widać od razu z jakimi kobietami się zadajesz oczko.gif pretensje miej więc tylko do siebie. Z czego widać,że myślenie nie jest Twoją najsilniejszą stroną...,to może chociaż ogranicz?

Nie masz powodu żeby się nie uśmiechać do siebie?a może też mówisz do siebie? może wymagasz leczenia?

Ok, uśmiechnęłam się. Punkt dla Ciebie. Ale twoja pierwsza uwaga odnośnie kobiet i kilka następnych jak najbardziej świadczą o tym o czym napisałam. Więc to nie taki bezsens jaki byś chciał. Poza tym mam coś czego ty nią posiadasz, kobieca intuicję. Ale it's not my business ;) pozdrawiam.

Ze mną? te okrojone forumowe dyskusje służą ci jako podstawa do wydawania osądu o kobietach? Echhh co za czasy. Madzia, dzięki, buziaki :)

Każda tak mówi(o lustrze),możliwe(leczenie),ale na pewno z innego niż egocentryzm powodu Jakby nie było też fragment przekroju społeczeństwa,który jest elementem obserwowanej całości

Gość gość
O ludzkiej głupocie... Trafisz na nią wszędzie, bo w swej powszechności, trudno ją ominąć- miej się na baczności! Nie ma na nią leku, nie ma też sposobu, by ją móc przechytrzyć- pozbyć się z narodu. Mieszka w każdym kącie, w każdym miejscu świata, nie ma na nią rady, ani nie ma bata. Świat nią przesycony jest do szpiku kości, mądry ją ominie a głupi ugości. Gdy już Cię dosięgnie, swym pasem omota, bez wątpienia powiesz- TO LUDZKA GŁUPOTA. Gmc czy jak ci tam do Ciebie

Dziękuję,tylko dlaczego na pomarańczowo? wstydzisz się,że u mnie zagościłaś?

Niestety muszę przerwać tę jakże interesującą dysputę,mam nadzieję,że będziesz później,pozdrawiam i do zobaczenia(poczytania)

Gość gość
Gmc czy Nex itd nie chce u ciebie goscic udajesz wazniaka