Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

guuupia rogata bestia

NUDA W ....KINIE

Polecane posty

Hogata :-p:-D no przecież wiem.tęsknię tak widzisz.👄 patent z twojego snu możesz sprzedać monte na nową reklamę :-D daj im warunek że zagrać muszą w/w.:-D oh chciałabym zobaczyć jak się skradasz:-p Sen przynosi filmy najróżniejszych gatunków :-) śnię często,kolorowo i bardzo nieraz przeżywam:-p

Gość gość
gość dziś Czesc Awaria twoj Nex jest p******* z Magdą mają romans. Ona za granicą chyba prostytutka? xxxxxxxxxxxxxx Kobieta lekkich obyczajów

Dzień dobry:) Teraz R.wiesz już wszystko:)kim będziesz?:) Kolorowe podobno się spełniają:) Mi sie nic nie śniło:( Awa przyjemnie zapowiada się początek urlopu:)prawdziwie letni:) Kiedy jedziesz?na długo?

Gość gość
Aczkolwiek M78 sama wyrządzasz sobie szkody swoim dziecinnym i niedojrzałym zachowaniem.

Gość gość
umrę ze śmiechu:)

Magda nie nada,nie nada :-D.....udawaj że nie widzisz.to chodzące nieszczęście tylko czeka na odpowiedź,ale nie po to by zrozumieć-tylko żeby bulgotanie kontynuować.taki masz mądry fragment w stopce;-) T.normalnie się martwiłam,że tak wczoraj gwałtownie zniknąłeś na amen.;-) eh mężczyźni:-p Nex 2 tyg.adria.:-)

Gość gość
Ja tez idę na policje i zgłosze Nexa ktory gwałci dzieci. Nex ile płacisz swojej kurtyzanie za sexs tez chcę dorobic bo zdycham.

Gość gość
M78 burzysz się ? nie rozumiem, twoje zachowanie jako kobiety godne pożałowania .Ogarnij Się

Gość gość
Nareszcie ktoś nazwał "to coś" tak jak należy, czyli "to coś".

Gość gość
Może wystarczy już zboczeńców w przestrzeni publicznej. Jeśli ktoś decyduje się na bycie dziwolągiem, to powinien być przygotowany, że będzie odbierany przez innych, normalnych ludzi, jako dziwoląg.

Gość gość
każdy ma prawo robić z siebie idiotę a ja mam prawo takiego idioty nie tolerować w swoim otoczeniu.

Gość gość
Takie wytwory powinno się izolować i leczyć

Awa nada,nada... to chore coś trzeba wyeliminować , dopiero wczoraj podała dane osobowe osoby za którą mnie bierze.Zlokalizowałem gościa.Przekażę mu wszystkie screeny.Zobaczymy co on z tym zrobi. Aaaale weekend się zbliża! a co niektórym nawet urlop! :) Jakie plany na weekend? Kto jedzie na Pyromagic?

Moje wyrazy Toledo...,jakieś inne atrakcje oprócz pracy? Inni nie będą mieli weekendu?:)

Nex.....hmmmmm co znalazłeś i gdzie?:-) [rozglądając się nerwowo] T.ja tu jeszcze awarii nie widziałam :-p Jaki film dzisiaj?klimat w sumie na salę samobójców :-D

Gość gość
a ty qwa co masz do ludzi ze wsi?

Gość gość
M78 do ciebie pasuje przydomek kobieta bluszcz

Tego nie widziałem... :(,ale Pieczka w każdym filmie jest rewelacyjny(Konopielka,Jasminum) I jaki stary?! z 1984r!:D

Nex skarbie.skoro zwracasz się do mnie z pytaniem,to racz odpowiedź czytać,bom zapracowana,w stanie jak codzien i jeszcze ciekawa co znalazłeś dla mnie.