Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w Biedronce

Polecane posty

Gość gość

Witam,otrzymałam propozycję pracy w Biedronce mógłby mi ktoś napisać jak to wszystko wygląda. Gdzie wchodzę na jakies forum poświęcone pracy w Biedronce to czytam,że niemiła atmosfera jest,własciwie to tego boję się najbardziej bo pracy to się nie boję zreszta pracuję w innym dyskoncie i nie mam z tym problemów. A chcę odejść ze względu na pieniądze i nic poza tym. Wiem,że pierwszy dzień to czytanie podręcznika kasjerskiego a dalej to nie wiem. Kody dostaje się w pierwszy dzień? I jak długie są te kody? u mnie 2 cyfrowe i niektóre 3 cyfrowe. Czy KS mówi co ma się robić czy może przydziela tzw opiekuna? Czy patrzą na szybkość skanu? Trochę sie obawiam bo jednak w obecnym sklepie umowę mam na dość długo a tutaj to chyba z tego co zrozumiałam to pierwsza jest na 9 miesięcy przynajmniej tak mi powiedział regionalny. I jak to jest z siedzeniem na kasie,czy musze siedzieć bite 8h czy np 4h i resztę na sklepie. U mnie jest tak ,że jak jest ruch to siedzę na kasie a jak nie ma to wykładam towar albo segreguję warzywa,sprzątam itd.Jak z przerwami jest?

Gość gość
Biedronka i Lidl to Amistad dla białych murzynów polaczkowych! Markety to obozy pracy współczesne!

Gość gość
Biedronkę powinni nazwać pasożyt tasiemiec! Te markety to syf i szajs! Brzydko tam i strasznie tanie produkty złe! Nie kupujcie tam produktów! Zbuntujcie się! Rozwalcie obcy buiznezs polaczki!

Gość gość
Wolę pracować w takim markecie niż siedzieć na bezrobociu i modlić się o cud. A poza tym moloch molochem ale jednak pracę ludzie mają.

Gość gość
Biedronkę powinni nazwać pasożyt tasiemiec! Te markety to syf i szajs! Brzydko tam i strasznie tanie produkty złe! Nie kupujcie tam produktów! Zbuntujcie się! Rozwalcie obcy biznezs polaczki! Ja pracuje przy komputerze w korporacji! Sam se uroiłem, że mam korporacje! I założyłem korporacje jej wcale nie mając! Produkuje darmowy humor!

Gość gość
gdzies tutaj jest watek o pracy w Biedronce, wiele osób jest zadowolonych, autorko idz i próbuj, ponoc zarobki dośc fajne bo 1800 zł, nie dyskutuj tutaj z leniami co siedza cały dzien przed kompem i zyja na czyjś koszt ;)