Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MelisQa

Proszek do prania niemowlecych ciuszkow.

Polecane posty

Witam! Pisze do pozostalych Mam, zeby zapytac o Wasze doswiadczenia z proszkami dla niemowlat. Przy pierwszym dziecku uzywalam produktow firmy Lovela, bo mi je polecono i bylam zadowolona. Ale ten proszek wypada drogo na tle innych, jak np. Dzidzius czy Jelp. Stad moje pytanie - jakich produktow uzywacie i jaka jest Wasza opinia o nich? Byc moze tansze wcale nie sa gorsze i sa tu Mamy, ktore moga to potwierdzic :-) Musze zaczac juz prac ciuszki dla drugiego :-) Pozdrawiam!

Też przy córce używałam Loveli teraz natomiast idąc za namową koleżanki kupiłam Białego Jelenia i zobaczymy jak to będzie. Ona sobie bardzo chwaliła ten proszek ja natomiast zrobiłam dopiero pierwsze pranie - mały jeszcze po drugiej stronie brzucha termin na jutro :-)

Gość NudaWpracy
Ja kiedyś używałam jelpa a teraz moja znajoma urodziła i używa produkty Bialy jeleń i mówi ze jest zadowolona, cena niska a odpiera bardzo dobrze - jej opinia. Tak na marginesie kiedyś jelp był droższy od loveli.

Gość marisza123
ja używam płynu do prania 'biały jeleń' i jestem bardzo zadowolona. za butelkę płacę 8-9zł, a starcza na około miesiąc przy częstym praniu

Gość gość
Proszek uzywalam normaly-kupuje E. Tylko plyn do plukania mialam Lovela.

Gość gość
uzywalam proszku dzidzius a teraz plynu bialy jelen (tego co w 90 st mozna prac z bialo zielona naklejka na butelce) i polecam obydwa

Gość gość
dodam jeszcze ze nic nie usuwa plam tak dobrze jak szare mydlo bialy jelen (kupa niemowleca, marchewka, jablko, buraczki itp). wystarczy zmoczyc plame, potrzec mydlem, najlepiej odlozyc na godz a potem do pralki. zadna plama mi nie straszna :)

ja używam proszku "dzidziuś" i jest ok, nie uczula mi Małej. a plamy z kupek traktuje wybielaczem z ariela - rewelacja innych plam nie testowałam bo narazie Mała zaczęła 4 miesiąc więc tylko mleko je

Gość gość
ja używam płynu lovela bo mały ma wrażliwż skóre i dobrze się sprawdza ale spasował mu też z bambino :)

Widze, ze w wiekszosci polecacie Bialego Jelenia - musze mu sie zatem z bliska przyjrzec :-) Dziekuje za odpowiedzi!!

Gość gość
pierzcie w kale,podobno najlepszy

Gość gość
ja prałam w Dzidziusiu, to ten sam producent, co Biały Jeleń, więc praktycznie, to samo ;), polecam, aczkolwiek też bez szału, bo wiadomo że proszek musi być w miarę delikatny i też jakiś mocniejszych plam nie dopierał. mi też się zdaje, że jelp jest droższy niż lovela i dzidziuś i to chyba nawet sporo droższy...

Gość gość
O ja prd,ale macie problemy tepe cipy

jelp wychodzi bardzo drogo, miałam próbki, ale całego opakowania się nie zdecydowałam kupić ze względu na cenę właśnie

Gość gość
ja używam od początku płynu do prania i płukania Dzidziuś. Nie uczula i bardzo podoba mi się zapach. Jak się przydarzy jakaś grubsza plama, to i tak zapieram mydłem lub namaczam w vanishu, a potem dopiero piorę. Miałam próbki z jelpa i byłam bardzo niezadowolona. Pranie brzydko pachniało i było niemiłe w dotyku - takie szorstkie. W Dzidziusiu piorę na okrągło i tkaniny w ogóle się nie niszczą.

Gość gość
Tez lovela.

Gość gość
Wasze dzieci sa jakies nie teges,ze musicie prac w specjalnych proszkach?Dzieci specjalnej trosk czy jak?

Gość gość
Tak, wyobraź sobie że niemowlęta są specjalnej troski. Trzeba na początku prać w delikatnych proszkach, wyparzać smoczki itd.

Gość gość
ano właśnie dzidziuś ma fajny zapach, taki delikatny.

Gość gość
Jak maja rodzicow specjalnej troski to sa takie same

Widze, ze musze na nowo porownac ceny, bo wszystkie tu piszecie, ze Jelp jest drozszy - moze na rozne masy spojrzalam. 5kg Loveli kosztuje ok. 40zl. Jutro porownam jeszcze raz z Jelpem i Dzidziusiem. Ale bardzo mnie zainteresowal Bialy Jelen, ktory jest tutaj najbardziej zachwalany :-)

Gość gość
czarny lew jest najlepszy

Gość gość
jelenie zawsze w cenie;)

Gość gość
najlepszy proszek dla malucha to yelp nie uczula ale większe rzeczy - kocyki bym albo zabawki pralabym w pralni. ja zanosze rzeczy tutaj www.pralnia-perfekt.pl/nasze-uslugi/pranie-chemiczne/