Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Izzzk

Perfumy z Empiku

Polecane posty

Go艣膰 Izzzk

Witam wszystkich :) Kupowali艣cie kiedy艣 perfumy w Empiku? Bo ostatnio zobaczy艂am tam perfumy w bardzo korzystnych cenach, tak bardzo 偶e a偶 zapali艂a mi si臋 czerwona lampka... Czy s膮 one na pewno oryginalne ( chocia偶 my艣l臋, 偶e Empik nie kupowa艂by podr贸bek), i czy nie s膮 to stare egzemplarze, kt贸re ju偶 sporo le偶a艂y i ju偶 nie s膮 tak trwa艂e jak np te same z Sephory? Je偶eli mia艂y艣cie od nich jakie艣 perfumy to napiszcie jak si臋 spisywa艂y ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
U偶ywam Miss Dior od lat i od jakiego艣 czasu kupuj臋 tylko w Empiku w艂a艣nie ze wzgl臋du na ceny :) Nie r贸偶ni膮 si臋 zupe艂nie od tych, kt贸re u偶ywa艂am wcze艣niej ani opakowaniem ani zapachem ani czasem utrzymywania si臋 zapachu wi臋c s膮 oryginalne na bank :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a moje z Empiku r贸偶ni膮 si臋 bardzo od kupowanych wcze艣niej - nie s膮 trwa艂e, maj膮 inna nut臋 zapachow膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja mam jakie艣 zupe艂nie nieznane perfumy z allinside.pl i si臋 trzymaj膮bardzo dobrze ;) mog臋 szczerze poleci膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Sie膰 tak du偶a jak Empik nie mo偶e pozwoli膰 sobie na handel podr贸bkami przecie偶. Nie wiesz w takie bajki :) Co do trwa艂o艣膰, to szczelnie zamkni臋te perfumy nie maj膮 prawa wietrze膰, wi臋c spoko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nie widz臋 偶adnej r贸偶nicy i przesta艂am ju偶 praktycznie kupowa膰 w sephorze, douglasie itd (chyba 偶e tam jest jaka艣 super promocja) ale og贸lnie tam jest mega drogo i wole jednak empik, bo nie wierz臋 偶e sprzedaje podr贸bki czy co艣.a jak nie wida膰 r贸偶nicy to po co przep艂aca膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Bo偶ena
OSZUKANA PODR脫BKI Kupi艂am t膮 WODE bo na pewno nie perfumy< U偶ywam jej od lat a to co dosta艂am od empiku nie by艂o wod膮 perfumowan膮, Reklamowa艂am j膮 ale reklamacji nie uznano. Dodatkowo ponios艂am koszty wysy艂ki 25z艂. Ta woda nie posiada zapachu Euphoria Women Calvin Klein. NIGDY WIECEJ NIE KUPIE TU NICZEGO. Spraw臋 zg艂aszam odpowiednim w艂adz膮 r贸wnie偶 podam do informacji publicznej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Bo偶ena
Kupi艂am WODE bo na pewno nie perfumy Euphoria Women Calvin Kleina w Empiku - sklep internetowy. U偶ywam jej od lat a to co dosta艂am od empiku nie by艂o wod膮 perfumowan膮, Reklamowa艂am j膮 ale reklamacji nie uznano. Dodatkowo ponios艂am koszty wysy艂ki 25z艂. Na pewno tego tak nie zostawie. Ponios膮 konsekwencje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Marzena
Od wielu lat u偶ywam perfumy firmy Lanvine. Zach臋cona dobr膮 cen膮 kupi艂am kilka tygodni temu moje ulubione perfumy w Empiku i mam du偶e w膮tpliwo艣ci, czy s膮 oryginalne. Moim zdaniem nie. Pachn膮 bardzo s艂abo. Czu膰 g艂贸wnie alkohol :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Empik jako sklep z tak膮 pozycj膮 nie m贸g艂by sobie pozwoli膰 na jak膮kolwiek podr贸bk臋, czy to perfum czy jakiej艣 innej rzeczy, z reszt膮 mia艂am nie raz perfumy stamt膮d i wszystko by艂o ok, tak samo d艂ugo si臋 trzyma艂y jak z perfumerii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Perfumy Z EMPIKU to podr贸bki, nic nie warte, bez zapachu, opakowania perfum ju偶 daj膮 du偶o do my艣lenia, s膮 nieszczelne, z艂ej jako艣ci. NIGDY PERFUM Z EMPIKU. NIE DAJMY SI臉 OSZUKIWA膯. TYM SKLEPEM POWINNA SIE ZAJA膯 PROKURATURA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie zgodz臋 si臋, perfumy z Empiku na pewno s膮 oryginalne. Mam znajom膮 pracuj膮c膮 w drogerii kt贸ra sama zamawia w Empiku, bo tak taniej. Wiele os贸b kupuje tam perfumy, gdyby by艂o naprawd臋 tak jak piszesz, to ju偶 by by艂o o tym g艂o艣no.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zakupi艂am Lacost臋
Skusi艂am si臋 na Lacoste kupowan膮 przeze mnie od lat. Niestety zapach jest kompletnie nietrwa艂y. Najpierw silne uderzenie spirytusu a potem pachnie mo偶e godzin臋, tymczasem moje stare perfumy wyczuwam nawet po k膮pieli i na drugi dzie艅! Reklamacji nie uznano oczywi艣cie. Por贸wna艂am opakowanie poprzednich perfum z tymi z Empiku i brakuje sporej ilo艣ci sk艂adnik贸w, w tym a偶 2 z 4 podstaw zapachu! Nie polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m0nst3r
W艂a艣nie odebra艂em z Empiku Lacoste Essential dla m臋偶czyzn. Woda toaletowa 75ml. Kupi艂em w promocji za nieca艂e 124z艂. Sprawdzi艂em na 艣wie偶omierzu numer serii, i ten perfum kt贸ry kupi艂em ma dat臋 produkcji 2008-04-03 !!!!! To jest przecie偶 8 lat !! Nie zdziwi臋 si臋 jak b臋dzie zwietrza艂y i nietrwa艂y :/ Czuj臋 si臋 oszukany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od wielu, wielu lat u偶ywam Eternity Calvina Kleina i po raz pierwszy perfumy zakupione z ciekawo艣ci w Empiku i szczerze .... nie odstaj膮 ani zapachem ani trwa艂o艣ci膮 od tych oryginalnych drogich.... ca艂kiem mi艂e zaskoczenie... chocia偶 po rozpakowaniu kolor wydawa艂 si臋 troch臋 inny. W sumie nie wiem, co o tym my艣le膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lenkaaa10
Tak偶e kupi艂am perfumy w Empiku i na pewno nie sa oryginalne. Zapach utrzymuje sie Max p贸艂 godziny :( Kupi艂am raz poniewaz skusi艂am sie ni偶sza cena, ale wi臋cej tego b艂臋du nie pope艂ni臋. po co mi perfumy ktorych po chwili wogole nie czu膰 :( mia艂am Calvin Klein sheer Beauty. Pora偶ka straszna . Na prawd臋 nie warto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez czuje si臋 oszukana... kupi艂am zapach, kt贸ry znam. Powinien by膰 mega trwa艂y- kilka kropli a czu膰 wsz臋dzie. Pieni膮dze niema艂e. Tymczasem otrzyma艂am zapach jakby rozcie艅czony woda (dodam, ze bez 偶adnej adnotacji otrzyma艂am flakon z mo偶liwo艣ci膮 nape艂niania. Folia by艂a u do艂u doklejona ale machn臋艂am r臋ka i pomy艣la艂am, ze takie rzeczy si臋 zdarzaj膮. Ale po wypr贸bowaniu zapachu dok艂adnie obejrza艂am kartonik i on r贸wnie偶 jest podejrzany. B臋d臋 reklamowa膰. Zobaczymy, co powiedz膮. By艂oby mi przykro wywali膰 w b艂oto kup臋 kasy. Tymbardziej, ze do tej pory nie mia艂am do Empiku 偶adnych zastrze偶e艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ada2222
Te偶 mam w膮tpliwo艣ci co do perfum z Empiku. Kupi艂am tam kilka razy perfumy z regu艂y w ciemno nie znaj膮c wcze艣niej zapachu wi臋c nie by艂am 艣wiadoma co i jak. Jednak ostatnio kupi艂am Britney Speras, kt贸r膮 mialam ju偶 wcze艣niej z Agito. I wiecie co? Po pierwsze flakony si臋 r贸偶ni膮, ten z Empiku mia艂 widoczne 艂膮czenia, troszk臋 inny kszta艂t. Po drugie na tym z Agito pisa艂o Made in U.S.A, a na tym z Empiku pisa艂o made in France. Po trzecie zapach z Agito czu艂am na sk贸rze wiele godzin, a ten jako艣 szybko si臋 ulatnia. To samo by艂o z wod膮 od mojego ch艂opaka. W drogerii stacjonarnej pachnia艂a wiele godzin na sk贸rze, a kupiona w Empiku - trzeba nie藕le si臋 naw膮cha膰 偶eby cokolwiek poczu膰 :( Kole偶anki z pracy maj膮 te same do艣wiadczenia, z ma艂o kt贸rego zapachu kupionego w Empiku s膮 zadowolone, ale c贸z ... kupujemy bo mamy karty podarunkowe z pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czy sa w sklepach stacjonarnych czy tylko internetowo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰sa
Od paru lat kupuje na empiku perfumy, i nigdy sie na nich nie zawiodlam, porownywalam je nawet z tymi w drogich perfumeriach, gdzie jak sie dowiedzialam produkt dostaje marze nawet 200% dlatego sa takie ceny. Empik glownie skupia sie na innych waznych priorytetach z ktorych czerpie wielkie korzyscie takie jak ksiazki, plyty, poniewaz kazdy kto chce kupic ksiazske pojdzie do EMPIKU. Wiec na prawde warto 200 zl zostawic sobie w portfelu i zamowic perfumy na empiku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 2015.10.12 Ludzie, kiedy w koncu wszyscy sie naucza... Wszystkie sklepy internetowe i miejsca gdzie mozna kupic perfumy taniej, maja perfumy na rynki wschodnie (i daleko wschodnie) (mniej ekstraktu - nizsza cena). Perfumy sa mniej trwale, slabsze. Ale znajac polskie realia, to i Sephora zeby zarobic jak najwiecej, ciagnie perfumy przeznaczone na rynki wschodnie... (mozna sprawdzic po kodzie kreskowym kraj produkcji) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx A jaki kod kreskowy powinny miec perfumy dobrej jakosci? Tzn jaki kraj produkcji? Bardzo mnie to interesuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie by艂am przekonana. Ale atrakcyjna promocja i fakt, 偶e to jednak EMPIK przekona艂y mnie. Musz臋 przyzna膰, 偶e jest to zapach taki, jak testowa艂am w drogeriach. Trwa艂o艣膰 8 godzin. Nie rozczarowa艂am si臋. Ekspresowa dostawa do wybranego punktu odbioru, solidnie zapakowane. Data produkcji wynikaj膮ca z kodu 2016 r. Jestem zadowolona z tego zakupu (Versace Versense)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nigdy wi臋cej, podr贸by jak nic!!!!zosta艂o mi troch臋 poprzednio kupionych w drogerii w Niemczech i r贸偶nica niesamowita!!!jak taki sklep mo偶e sprzedawa膰 co艣 takiego!!!!ludzie gdzie my 偶yjemy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tycia66
Nie polecam kupowania perfum w Empiku, trwa艂o艣膰 jest bardzo s艂aba. Jestem ogromnie rozczarowana. kupi艂am Truth K.Cleina i zapach znika po godzinie a poprzednie kt贸re kupi艂am gdzie indziej utrzymywa艂y si臋 ca艂y dzie艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 riki32
Nie zdecydowa艂abym si臋 na taki zakup. Nie wydaje mi si臋, 偶eby to by艂o miejsce do kupowania perfum. Je艣li zale偶y Wam na jako艣ci, trwa艂o艣ci i rozs膮dnej cenie to na perfumy od Prouve popatrzcie. Tutaj https://prouve.com/ jest ca艂y katalog. Prouve opinie zbiera bardzo pochlebne. Maj膮 ciekawe zapachy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zam贸wi艂am przez internet na stronie empiku Paco Rabanne OLYMPEA, odebra艂am je ze sklepu, wr贸ci艂am do domu, otworzy艂am opakowanie i nie mog艂am uwierzy膰 w to co zobaczy艂am. Perfumy by艂y w oryginalnej butelce,ale mia艂y ciemny kolor, przyr贸wna艂am je do tego co zosta艂o mi w poprzednim flakonie, nie ma szans 偶eby to by艂y oryginalne perfumy, ale dopiero jak pow膮cha艂am zapach, stwierdzi艂am, 偶e to jest jaka艣 偶anada!!! Zapach zupe艂nie inny, pachn膮cy g艂贸wnie spirytusem, po chwili nie by艂o go w og贸le czu膰. Straci艂am totalnie wiar臋 w kupowanie perfum przez internet!!! tym bardziej do sklepu empik... nie polecam! odda艂am te perfumy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja r贸wnie偶 jestem rozczarowana. Perfumy s膮 najprawdopodobniej rozcie艅czone spirytusem. 呕aden oryginalny produkt nie 艣mierdzi spirytusem po aplikacji. Projekcja bardzo s艂aba po godzinie nic nie czu膰. Moj ma偶 zawsze si臋 wtula艂 we mnie czujac perfumy po ca艂ym dniu, teraz w og贸le nie zauwa偶a 偶e u偶y艂am perfum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przez neta sprzedaja same podroby

Udost臋pnij ten post