Majka2424 0 Napisano Sierpień 7, 2014 Czesc, chciałabym podzielić sie z wami moim problemem, a mianowicie: kocham swojego faceta.. nigdy nie chciałabym go stracić, ale jest mały problem.. Jeszcze nie tak dawno BIŁ MNIE za wszystko co zrobiłam, za każdy mój błąd, np. jeśli sobie kupilam jedzenie, a jemu nie, za dosłownie wszystko obrywało mi się. Teraz juz nie robi tak, ale boje sie z nim kłócić, że podniesie na mnie ręke znów.. Czuje taki choćby dystans.. nie umiem z nim szczerze porozmawiać, kiedys byla sytuacja, ze powiedzial zebysmy porozmawiali szczerze i za każde moje slowo dostawałam w twarz. Teraz jest drugi problem, a mianowicie w łożku myśli tylko o sobie.. Podczas seksu ani jednego pocałunku, on zrobi to co ma zrobić i koniec.. Tak jest ciągle. Nie chce się z nim kochać, bo najzwyczajniej nie odczuwam przyjemności, ale jak mu odmawiam to on się denerwuje i sie go boję, bo boje sie go wkurzac. Chcialabym mu powiedziec o tym, jakim jest egoista w lozku, ze mysli tylko o sobie, ale boje sie. co mam dalej robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach