Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominik222

Biegam inie chudnę

Polecane posty

Gość dominik222

Witam jestem chłopakiem mam 26 lat 175 cm i ok 73-75 kg. Nie mam problemów z nadwagą lecz mam na dole brzucha oponkę którą chcę zrzucić. od 2 miesiecy biegam minimum 3 x tyhodniowo a max 5 Robię za jednym razem ok 10 km i wychodzi mi wtedy ok 1 godziny biegu , przebiegam ten dystans raczej bez problemow typu zadyszka.Od pół roku wyleiminowałem praktycznie cukier z mojego menu, nie słodzę herbaty ani kawy, czasem latem podjadłem sobie loda. Staram się jeść 5 małych posiłków dziennie , np dziś zjadłem na śniadanie jajecznice z 4 jajek z pomidorem i 2 kromki chleba razowego zytniego. Następnie w pracy mam 2 kanapki ( 4 kromki ) razowego i 2 plasterki piersi z kurczaka i pomidorka , dodatkowo zjadam w pracy 2 jabłka.Czasem jak mam okazję zjem normalny obiadek , Czyli diety jakiejś specjalisycznej nie mam.Ale nie jem chyba też za dużo. Noi w domu dość sporą ilość warzyw i ok 2 litry wody dziennie. nie mogę jeść mnie ponieważ nie miałbym siły pracować , w pracy spędzam 8 godzin na nogach, chodząc i dzwigając , dość sporo jeźdzę na rowerze praktycznie codziennie. I dlaczego nie mam efektów? Jak miałem 88 cm w pasie tak i mam teraz po tych 2 msc;/ tracę wiarę powoli w to że uda mi się . Proszę o porady dziękuję

Gość dominik222
Watpię , bo nie wygląda ten brzuch lepiej niż wyglądał;/

cierpliwości ;] ja od 10 miesięcy zapieprzam ciężko w pracy non stop i widać małe efekty tego mimo że waga taka sama. Bo im mniej masz do "pozbycia się" tym gorzej się tego pozbyć.

Gość gość
w pasie masz dużo 88 cm to sporo . Mój tata ma około 90 cm w pasie i lekarz zdiagnozował bardzo wysoką ilosc cholesterolu ..

Gość gość
przepisał mu tabletki na cholesterol obniżajace jego poziom .. Dla faceta bezpieczna ilosc to 75 cm w pasie ..

Myślę, że efekty wkrótce się pojawią. Najważniejsze to nie tracić nadziei :) Może spróbuj wdrożyć jakiś trening na siłowni. Myślę, że porada trenera personalnego będzie bardzo przydatna. Kto pyta, nie błądzi.

Gość gość
Tata ma 270 cholesterol ogólny , a norma jest 190 cały czas mu powtarzam ze ma nadwagę i musi sie odchudzać .. 90 cm w pasie nie jest zdrowe

Gość gość
Tata ma 270 cholesterol ogólny , a norma jest poniżej 190

Gość Dominik 222
Czy ja wiem czy to tak dużo? zza paska mi się nie wylewa nic, na pusty żołądek jest nawet ok, jal się najem to zaczyna mi śmietnik odstawać tylko nie taki obwisly tylko poprostu pełny brzuch, wiem że zrzucenie tej nie dużej ale jednak oponki zmueniloby ta sytuację. Co powiecie na ten przykład co jadłem dziś? codziennie mój posiłek wygląda podobnie, dodam że uwielbiam owoce, teraz np palaszuje arbuza, Co do biegania biegam ze średnią prędkością 6 km na godz, robię kilometr w ok 6-7 minut to za szybko czy za wolono? biegam z aplikacją endomondo i dziś patrzę odbyłem od. 14 czerwca 18 treningów ok 140 km. więc chyba to sporo prawda?

Gość Dominik222
Czy ja wiem czy to tak dużo? zza paska mi się nie wylewa nic, na pusty żołądek jest nawet ok, jal się najem to zaczyna mi śmietnik odstawać tylko nie taki obwisly tylko poprostu pełny brzuch, wiem że zrzucenie tej nie dużej ale jednak oponki zmueniloby ta sytuację. Co powiecie na ten przykład co jadłem dziś? codziennie mój posiłek wygląda podobnie, dodam że uwielbiam owoce, teraz np palaszuje arbuza, Co do biegania biegam ze średnią prędkością 6 km na godz, robię kilometr w ok 6-7 minut to za szybko czy za wolono? biegam z aplikacją endomondo i dziś patrzę odbyłem od. 14 czerwca 18 treningów ok 140 km. więc chyba to sporo prawda?

Gość Dominik222

Gość dominik222
Moje biegi to ok 1 godziny predkosć oscyluje w okolicach 9 km /h natomiast średni czas przebiegniecia 1 km to ok 6min/km. Nie mam problemów z przebiegnięciem non stop godzinę , jedynie co kilometr zatrzymuję się na dosłownie 5 sekund aby napić się wody . Nie robię przerw .