Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilija1303

Jak zablokować numer natręta??

Polecane posty

Gość lilija1303

Mam problem z natrętnym osobnikiem, który prócz dzwonienia, widzę, ze bardzo kocha puszczać sygnały... Mam telefon z windows phone 7.8, nie znalazłam w nim żadnej opcji blokowania numeru, ani kopiąc w internecie, są jakieś programy- czy aplikacje których nie potrafię zainstalować. Czy są jakies kody w sieci plus, bądź aplikacja z marketplace, która sama będę mogła pobrać i to zadziała?

Gość gość
Niestety się nie da, dopiero w WP8 można :D

Gość gość
dlatego lepszy android niż te wynalazki iOS czy windows phone na androida jest fajna apka, blokujesz numer, wpisujesz go na czarną liste i amen

Gość lilija1303
No wiem właśnie, że na wp 8 jest. Wiem też, że co lepszy fachowiec potrafi zainstalować wp 8 na lumii 710. Jak na razie nie mogę dostać się do osoby, która mogłaby to zrobić. Co do androida to na pewno mój następny telefon będzie z androidem, a lumia była prezentem i niestety tego prezentu sama sobie nie wybierałam. Żeby była gdzieś instrukcja jak samemu można wgrać wp 8 i nie trzeba byłoby przy tym nie wiadomo jakich kabli czy sprzętu to już bym siedziała i kombinowała z instalacją. :D

Gość gość
Zadzwoń do BOA i tam zablokuj

Gość lilija1303
Tam nie chcą pomóc...