Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak mojej kuzynki chyba jest feederem

Polecane posty

Gość gość

Takie mam podejrzenia ponieważ moja kuzynka spotyka się z nim od niecałego roku i już jakiś czas po tym jak zaczęła się z nim spotykać zaczęła tyć, przedtem była szczupła a teraz jest już dziewczyną przy kości, przez pół roku na moje oko około 15 kg przytyła. Jak byłam niedawno u nich to po śniadaniu ( obfitym ), zaraz on przyniósł ciastka ( takie z cukierni ) i wpierniczali, to znaczy on 1 zjadł a ona ze 3. Wcześniej nigdy tego nie robiła. Poza tym on opowiadał jak to uwielbia gotować ( sam jest chudy ). Martwię się o kuzynkę :(

Gość gość
smutne

Kim jest feeder bo nie chce mi się googlowac, ale już podejrzewam, że to kolejny feministyczny wymysł zrzucający winę za swoje łakomstwo i pociąg do słodyczy na facetów.

Gość gość
To ktoś, kogo podnieca tuczenie partnerki.

Gość gość
Feeder to osoba ktora ma nienormalny fetysz na punkcie otyłych kobiet i taka osoba wiąże sie z kobieta, tuczy ja, a potem wstawia zdjecia z seksu na forum dla takich feederow po polsku dokarmiaczy. Dla niego im grubsza tym lepsza. On nie potrafi kochać, dla niego liczy sie tylko sex.

Gość gość
syn - feeder to osoba którą pociąga karmienie partnera/partnerki i patrzenie jak tyje.

Gość gość
dzięki za odpowiedzi ale ludzie pomóżcie, jak ja mam przemówić mojej kuzynce do rozumu ?

Gość gość
No popatrz, feederzy to chyba ujawniają sie zazwyczaj po ślubie bo większość moich kumpelek od kiedy se pożeniły mocno sie upasły.

Gość gość
ha