Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skóra jakby ciągnie

Polecane posty

Gość gość

witam, jestem 7 tydzień po porodzie, byłam u ginekologa i powiedział, że wszystko ok i mogę ćwiczyć i uprawiać seks więc spróbowaliśmy z mężem i co się okazało... że boli mnie skóra na zewnątrz przy wejściu do waginy i jak mąż próbuje we mnie wejść to skóra jakby ciągnie i strasznie mnie boli i z seksu nici, śluzu mam dużo wiec to nie przez to, ale nie jest zmieniony kolor ani nie ma żadnej wysypki, rany, nie piecze ani nie swędzi, ale przy dotyku boli i ciągnie. czy któraś z was kobiety kochane spotkała się z czymś podobnym po połogu? co było przyczyną i jak temu zaradziłyście?

Gość gość
po jakim dziecku ułomie?!!! co ty pier#olisz?!!! umiesz czytać? nie jestem w ciąży tylko po porodzie!!!!!!!!!!!1

Gość gość
Tez mnie troche ciagnela i bolała blizna w miejscu nacięcia . I kilku pierwszych razow po porodzie nie moge zaliczyc do udanych i najprzyjemniejszych ale z czasej minelo. Lekarz polecal stosować duzo nawilzenia w trakcie stosunku.

Gość gość
dziękuję za odpowiedź, cieszę się, że są na świecie normalni ludzie, a nie wredoty forumowe