Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiowkowa

nienormalny pies

Polecane posty

Gość psiowkowa

OToz to moj pies ma 3 lata i je ..trawe. slyszalam juz o tym ale nie wiem czemu to sluzy? To jest pies podworkowy,a na dodatek zwykly kundel. Jest sredniego wzrostu .wyglada jak sarenka.czasem mam go dosc bo jest bardzo czujny i w nocy budzi mnie ciagle.ale do rzeczy siedzi ciagle w ogrodzeniu i nwm czy mu nie upda na leb.ciagle miski roznosi pi podworki ,naleje mu wody ,lapa wyleje. Lancuch traktuje jak darmowa suke. Wskakuje na niego i ru..cha . A do tego tak sapie. Bawi sie pilka .. Ru..cha ją. Czy tak mają wszystkie psy? Bo nigdy nie widzialam az tak napalonego psa. Czy z nim cos nie taak.powiem ze nigdy nie mial zadnego kontaktu z suką.

Gość gość
po piersze odepnij psa z łańcucha mały pies sarenka na łańcuchu ? :o po drugie je trawe bo widać ma problemy trawienne a trawa zwierzętom w tym pomaga dopuść go do suczki i do kontaktów z innymi psami głupieje bo mu sie nudzi zajmji sie nim zabierz na spacer !

Gość gośćew
fajnego masz psa, mój tak samo się zachowuje i też go kocham.

Gość gość
a jakie duże to ogrodzenie w którym siedzi? Jeśli kojec to zgodnie z prawem raz na dobę powinien być wypuszczany żeby się wybiegał , to samo jeśli jest na łańcuchu. Inaczej grozi ci grzywna. Pies je trawę żeby lepiej się wypróżniać - nic dziwnego. Pies który nie ma mieć potomstwa powinien być wykastrowany bo inaczej hormony mogą powodować nietypowe zachowania, wycie po nocach a nawet agresję. Na tyle co zozumiałam twoją wypowiedź to robisz czy robicie wszystko to, co może zaszkodzić psychice twojego psa. Nie dziwiłabym się więc że jego zachowania sa nietypowe - to raczej nieuniknione - w końcu ma dożywocie w odosobnieniu - każdy by zwariował.

Gość psiowowa
On nie jest naa lancuchu caly dzien. Ale nawet jesli jest luzem to podlatuje bierE ten lancuch morda na siebie i jazdam a ja mieszkam na wsi i nie moge go tak wypuscic a na smycY jak dopuszcze do innych psow to sie pozra bo wiejskie psy niestety sa dziekie i nieprzyjazne dla siebie a wszystkie suki sa zamkniete tez w ogrodzeniach

Gość gość
to go wykastruj. Po co ma się męczyć?

Gość gość
To normalne, że pies je trawę, moje też jadły. Ona pomaga na trawienie.

Gość gość
Prowokacja? Pies się nudzi . Ryczej Ty jesteś niezbyt odpowiedzialną osóbką. Szkoda psa.

Gość gość
wiec moze wez mu ze schroniska malego kolege malego pieska typu tez sarenki beda sie bawic i napewno sie zaprzyjaznia

Gość gośćpsiowowa
Nie ma kojca jesli jest na lancuchu to jak wyjezdzam Z Podworka zeby nie szedl na droge. Bo to tez karalne , nie moga psy latac po publucznej drodze. A gdy jest luzem to ma cale podworko. Sasiadz takze ma psa i przez ogrodzenie to sobie na zmiane sikaja. Wyscigi robia bawia sie.ale gdy spotkali sie oczy w oczy to jeden zaczynal ******** drugiego a drugi byl agresywny.