Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inny1995

problemy z mozgiem

Polecane posty

witam otóż brałem narkotyki i normalnie czułem jak by mi mózg parował teraz nie biore i mi sie uspokoiło ale to wróciło chodze gdzieś zacinam się macham zębem kompletnie nie wiem co się ze mną dzieje do tego mam psychoze możliwe że mam iloraz inteligencji zwierzęcia ? czy co to może byc do psychiatry mnie zapisali na 3 wrzesnia a to dlugo ogolnie wiem powinienem nie cpac ale wtedy duzo problemow mialem ogolnie kurde bylo mi wszystko jedno ,dodam jeszcze ze wszyscy ludzie uwazaja mnie za smiecia i beztalencie i nie gadam z nikim nie umiem sie dogadac jestem takim wyrzutkiem jakies porady no wezcie

Gość gość
wejdź na forum www.zaburzeni.pl Tam jest mnóstwo osób właśnie z zaburzeniami psychicznymi po dragach (nie mylić z chorobami psychicznymi bo to co innego!!!). Na serio wejdź, poczytaj, może opisz swoją historię, na pewno Ci doradzą i pomogą. To nie jest forum gdzie wszyscy tylko się dołują, ale tam realnie sobie pomagają (są na forum m.in psycholodzy)

Gość gość
No cóż efekty narkotyków, psychoza po Marysię to standard módl sie by okazało sie tymczasowe Tym co myślą o tobie inni sie nie przejmuj, każdy ma swoje problemy i wbrew pozorom ludzie sa na tyle egoistycznie ze inni ich mało obchodza