Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje instynk

Polecane posty

Gość gość

maciezynski a faceta ani widac moglabym zostac stara panna nie mam parcia tylko problem w tym ze chcialabym miec dziecko wiec ... jestem po 30tce

Gość gość
Musisz złapać bociana, pare razy strzelic go w dziób żeby nie uciekl, wyjac worek w ktorym przenosi bobasy i wziac sobie jednego.

Gość gość
idź do banku spermy

Gość Mindymindy
Adoptuj moja znajoma adoptowała dziecka,a jest panną.

Gość doradzielv
1.Umawiasz się z jakimś fagasem-uprawiacie seks bez zabezpieczenia-kiedy zajdziesz w ciąże zmywasz się i już masz dziecko. 2.Uwodzisz i sypiasz z tyloma facetami-aż w końcu zachodzisz w ciąże 3.Wybierasz jakiegoś konkretnego,zawieracie umowę - on cię zapładnia i już masz dzieciaka.

Gość gość
Bede lał w cię . Jak sie umowimy ,chata wolna:-)

Gość gość
W Polsce samotni ludzie ABSOLUTNIE nie mogą adoptować dzieci

Gość gość
Uświadomić sobie ze ten instynkt to czysta biologia a nie jakieś marzenie indywidualne. Większość babek to ma. A ty się nie decyduj pochopnie na dziecko bo masz taki instynkt, to tak jakbym ja jak mam za każdym razem mocna chcice g****ila wszystko co się rusza, bo ja mam instynkt i juz. Dziecko to bardzo poważna sprawa. I powinno się je mieć nie z jednej tzn pierwotnej pobudki, ale zjjakiś wyższych celów, typu chce tego człowieka dobrze wychować i przekazać światu żeby stwarzał lepszy świat dla innych ludzi, a nie ze 30stka ijha chce mieć dziecko bo tak trzeba i mam instynkt:) generalnie dzieci jest za dużo, ziemia powoli umiera, ale ludzie się mnożą bo tak trzeba albo czują instynkt który czuje najmniejsza mysz! To nie są wystarczające powodu zapamiętajcie to, szczególnie na takim popapranym świecie i w takim kraju