Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pink test płytkowy

Polecane posty

Gość gość

witam! zrobiłam dzisiaj ten test i po około 20 minutach pokazała sie druga kreska z tym że bardzooo słabiutka...czy ktos tak mial i byl w ciazy?lub czy po takim wyniku dostał okres prosze o wasze odpowiedzi pozdrawiam

Gość gość
druga kreska zawsze zwiastje ciaze, nawet jesli pojawia sie tak pozno, widocznie masz jeszcze malo hormonu hcg, dlatego jest slaba i po takim czasie, za pare dni wyjdzie wyrazniejsza i od razu :) gratulacje!

Gość gość
bardzo bym chciała zeby to była prawda bo staramy sie o dziecko..ale słaba i to bardzo ale ja ją widze mam nadzieje że to prawda :)

Gość gość
Ja tak mialam, druga kreska pojawila sie blada po 15 minutach. Na poczatku bylam przekonana o wadliwosci testu , bo niby po uplywie ulotkowych 5 minut test jest niewazny. Moj jednak byl, okazalo sie ze jestem w ciazy , a teraz moja blada kreska smiga po calym pokoju:-)

Gość gość
to super gratuluje :) ale jak blada ? taka blada ale wyrazna? czy musiałaś się przyjrzeć?

Gość gość
Wczoraj wieczorem zrobiłam ten test i druga kreska wyszła słaba ale widoczna. Dzisiaj powtórzyła test i druga kreska jest prawie niewidoczna tzn. widzę ją tylko pod pewnym kątem (to jest bardziej cień kreski z wczoraj). Przyjmowalam luteine przez 10 dni razem z estrevą, menstruacja nie pojawiła się w terminie, jednak brzuch raz boli jak na @ raz nie. Lekarz aktualnie na urlopie (ja też), laboratorium pod nosem nie mam, żeby zrobić betę. Co robić? 2 miesiące temu ciążę poroniła, Przyjmowalam luteine na podtrzymanie. Jestem w kropce:(

Gość gość
Sorki za literówki, piszę z telefonu

Gość gość
Ps. @ dotarła przed momentem, rozwialy się marzenia, szkoda :(

Gość gość
Szkoda, ale nie poddawaj sie, uda sie napewno, trzymam kciuki

Gość gość
To ja autorka spojrzalam jeszcze raz na test i kreska jest gruba ale bardzo blada ale po takim czasie to chyba niema znaczenia