Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SylwiaBarnas

Przedszkole w Debicy

Polecane posty

Gość SylwiaBarnas

Witam wszystkich. Dowiedziałam się ostatnio o planach powstania nowego przedszkola prywatnego w Dębicy, blisko centrum, przy ul. Gawrysia. Czy ktoś wie coś więcej na temat tego czy to prawda? Mieszkam przy Sobieskiego i byłaby to dla mnie rewelacyjna lokalizacja przedszkola. Może ktoś coś wie na temat nowego przedszkola?

Gość gość
kotku, masz dziecko ?

Gość kasia185
Ja mam córeczkę, od roku chodzi do przedszkola państwowego i nie jestem zadowolona więc rozglądam się intensywnie za nowymi opcjami. Widziałam reklamę na Gawrysia, przedszkole będzie się nazywać Pałacyk malucha. Na pewno pójdę je sprawdzić jak tylko otworzą.

Gość gość
odkopuję stary wątek - przedszkole już działa. czy ktoś ma jakieś informacje o nim, był w środku, coś wie? ja widziałam grupę dzieci na rynku w kamizelkach odblaskowych tak super wyglądali :-)))) ale to za mało żeby wyrobić opinię a nie bardzo mam czas podjechać. ktoś może coś wie, słyszał, był?

Gość Kejtiii85
O oddziale dębickim nie słyszałam, ale moja znajoma wypisała stamtąd swoje dziecko w oddziale w Tarnowie. Podobno tam to przedszkole nie ma zbyt dobrej opinii, właścicielka niezbyt miła, sporo rodziców zrezygnowało, dawniej było w porządku ale bardzo się zepsuło...

Gość Dominika S
Jesteśmy z centrum i tu było najbliżej , w sumie to zdecydowało. Przedszkole bardzo przestronne i dobrze wyposażone. Panie miłe i widać , że się starają. Dużo zajęć dodatkowych . Po 4 misiącch jesteśmy zadowoleni widać że dziecko bardzo fajnie zaczęło się rozwijać.

Gość Małgorzatttta
Również chciałam bardzo polecić przedszkole Pałacyk Malucha w Dębicy. Przytulne sale, mnóstwo różnych zajeć i wycieczek. Jest też monitoring dla rodziców. Sympatyczne nauczycielki i super podejście do dzieci. Warto sprawdzić, bo nie ma na co narzekac wszystko godne polecenia. Bardzo polecam :)