Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konradd

rozwód

Polecane posty

Gość konradd

Mam pytanko?Jestem ojcem 1.5 rocznego syna.Matka zostawiła mnie i poszła do drugiego.Mamy kredyt hipoteczny i jeszcze jeden w innym banku.Co ja mogę zrobić w takim przypadku?Żona pracuje w restauracji od rana do wieczora praktycznie żadnego weekendu nie ma wolnego.Dodam jeszcze że ja pracuje dziennie od 8:00-16:00 w tym czasie dziecko przebywa z babcią (matką mojej żony)ona także jest za mną.Jak ma walczyć o dziecko. Warunki dziecka u mnie stawiam na 5 pomóżcie proszę

Gość gość
Temat złożony, ale radzę udać się do prawnika. Koleżanka miała podobny problem, była w POPR , CPR no niestety tak panie jej doradziły, że nie wyszła za dobrze na ich radach. Późno, ale poszła do prawnika.. i pokazał jej jakie błędy zrobiła, słuchając innych.. Nie opieraj się na opinii innych fachowców, pseudofachowców, a na pewno nie na jakimiś forum! Idź do adwokata! Profesjonalna pomoc! Tutaj każdy może napisać, że jest prawnikiem, lekarzem. Nawet jak ludzie mieli podobne doświadczenia to jednak każda sprawa jest inna, różne szczegóły, inni świadkowie, inne zeznania. Polecam adwokata, zwykła porada kosztuje średnio w małym mieście -100-200 zł nie sądzę, aby więcej skasował.

Gość konradd
Dzięki zrobiłem jak napisałeś.Adwokat powiedział mi to samo żeby nie słuchać wszystkich w koło.W środe składa już pozew o rozwód.Dzięki za rade

Gość konradd
Mam jeszcze jedno pytanko,żona w ciągu dwóch tygodni opiekowała się synem przez 4 dni,wszystkie weekendy spędza ze mną i teściową.Czy jest szansa aby ograniczyć jej prawa rodzicielskie?

Gość gość
myślę,że to dość problematyczne szukać tu odpowiedzi, bo chyba każdą z takich spraw rozpatruje sie indywidualnie? Myślę,że lepiej już skontaktować sie z prawnikiem, czy dobrym adwokatem typu http://www.adwokatfhfwarszawa.pl który ma pojęcie i jest zorientowany jakie są szanse na pomyślne rozwiązanie.

Gość gość
Dokladnie zgadzam sie.. ja w kwestiach rozwodu radzilam sie radcy prawnego http://www.drmaliszewskakancelaria.com/ , duzo mi to dało, naprawde. Spórbuj , mysle ze warto. A na pewno sensowniej niż pytać niezorientowanych osób ;)

Gość gość
tatko na co ci wrzod na doopie,dziecko to rosnace obowiazki, ulozysz sobei yzcie od nowa bez dzeiucka,a najwieksza kara w zyciu to samamu dzieco wychowywac,odetnij sie od obowiazkow dla twojego dobra