Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dojrzałe dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Czy większość dziewczyn w przedziale wiekowym 26-30lat to jeszcze panny ? Wypowiedzcie się proszę ;)

Gość gość
no moga być takie ale nie znaczy że są w związkach, ale tak bardziej rozr****ne to są po 40stce ;) Więc jeśli tu jakieś się znajdą w takim przedziale to niech się wypowiedzą

Gość gość
Niektóre są, a inne nie :) Czemu pytasz?

Gość gość
bo mnie interesują takie dziewczyny w tym przedziale ;) więć chce wiedzieć jak to jest w tych dzisiejszych czasach, bo mi się wydaje że raczej w takim przedziale jeszcze powinno być dużo panienek

Gość gość
Bo jest :) Obecnie ludzie się tak szybko nie pobierają jak kiedyś.

Gość gość
No to się ciesze ;) czyli mam szanse poznać taką dziewczyne w przedziale wiekowym 26-30lat? jestem młodą osobą więc mam nadzieje że jakoś poznam odpowiednią dziewczyne Większość moich znajomych również nie ma rodzin nadal, i też wydaje mi się ze ludzie tak szybko się nie pobierają dzisiaj

Gość gość
Pewnie, że masz szanse :) A Ty ile masz lat?

Gość gość
25 , wiec chce wiedziec czy jeszcze w takim wieku ludzie nie są po ślubach większość, tak mi sie chyba wydaje że dzisiaj późno się pobierają nie to co dawniej i chyba też dziewczyny w takim wieku to jeszcze panny większość? tak chyba mi się wydaje

Gość gość
Tak, to prawda.

Gość gość
to się ciesze ;)

Gość gość
A dlaczego takie dziewczyny Cie interesują? Jeśli wolno spytać? :)

Gość gość
To się ciesze ;) no a to coś złego ? przecież są z mojego wieku

Gość gość
Tak się tylko pytam :) Podałeś konkretny przedział wiekowy, więc myślałam, że coś jest w nich wyjątkowego.

Gość gość
A ty jesteś dziewczyną jeśli tak to ile masz lat ? ;) Wiesz skoro mam tyle lat to chce wiedzieć jak jest u ludziach w takim przedziale no i czy jeszcze takie dziewczyny mogę poznać które również kogoś szukają ;)

Gość gość
Tak jestem, mam 28 lat

Gość gość
a możesz powiedzieć czy jesteś panną ?

Gość gość
a możesz mi powiedzieć jeszcze czy masz też wiele koleżanek które są pannami i mają po tyle lat ;) ? Czyli widać że młody jestem jeszcze i moge poznać wkońcu tą odpowiednią dziewczynę

Gość gość
Pewnie, że są. Obecnie nie ma takiej presji jak kiedyś, żeby się w młodym wieku pobierać.

Gość gość
Ja też nie chce się żenić jeszcze, czyli widać że sam nie tylko ja jestem w takiej sytuacji ;) jednak jeszcze szanse są młody jestem jak i ty , i również też jeszcze życie mam przed sobą że mogę poznać ta osobę właściwą skoro wcześniej się nie udawało Możesz mi koleżanko powiedzieć jak się nazywasz?

Gość gość
Bez przesady :) Podawać swoje dane na forum? Tak, Ci tylko mówię, że jak będziesz szukał, to na pewno znajdziesz. Jest wiele wolnych osób na tej planecie, nie wszyscy są sparowani.

Gość gość
Co Ci by się stało jakbyś podała chociaż swoje imie;) ? o to mi chodziło, no nieraz się mówi nie szukaj a znajdzie się ta osoba, żyj z dniem na dzien a któregoś dnia niespodziewanie poznasz tą osobę, badz jak się z ludzmi przebywa to się poznaje ludzi i wtedy mozesz też poznać ta osobe;) Młodzi jesteśmy życie przed nami myślę że nie ma czym się martwić

Gość gość
Sam to nie podałeś imienia :) Trochę jest w tym racji co piszesz, ale trzeba też stwarzać odpowiednie warunki i wykazać się inicjatywą. Na tym SIĘ można się nieźle przejechać.

Gość gość
No to mam na imię Wojtek, może teraz Ty mi podasz swoje imię;) ? Możesz mi powiedzieć też czy ty chcesz się już pobierać czy narazie nie myślisz o tym i nie spieszysz się do tego?

Gość gość
Ja na razie o tym nie myślę i chyba raczej nie będę przez jakiś czas :)

Gość gość
Może się z tego cieszmy ;) nie ma co się śpieszyć do tego, to może moglibyśmy się poznać bliżej ? możesz podać jakieś gg albo maila to napisze lepiej będzie się pisało

Gość gość
To bardzo miłe z Twojej strony. Ale ja obecnie nie szukam niczego, bo moja obecna sytuacja nie sprzyja amorom :) Wydajesz się bardzo sympatyczny i miło się z Tobą rozmawia, na pewno kogoś znajdziesz :) Skąd jesteś? Kiedyś rozmawiałam z Wojtkiem w Twoim wieku, może to ten sam? Tak z ciekawości pytam :)

Gość gość
Mi nie chodzi o to czy kogoś szukasz czy nie , tylko chodzi mi o to abyśmy sobie rozmawiali ;) chyba kolegować się możemy? więc może moglibyśmy od czasu do czasu popisać Powiesz mi jak się nazywasz?

Gość gość
Aha, Agata