Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamierzam zniknąć

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak za 3 tygodnie wraca z zagranicy. Postanowiłam , że już od dziś przestanę się odzywać. Doszłam do wniosku , ż eon jest strasznym egoistą i wymaga ode mnie a sam z siebie nic nie daje, tylko gada że mnie kocha i tyle. Nie wiem czy dobrze robie z tym zniknięciem.

Gość gość
Ze co? Powiedz mu ze zrywasz tepa dzido.

Gość gość
Jestem pewna że on mnie zdradzał tam gdzie był ostatnie 3 miesiące. Poza tym on nie jest typem człowieka, który chce żałożyć rodzine w przyszłości. Podobają mu się na dodatek nastolatki mimo że ja jestem dużo młodsza od niego. No chyba wystarczy.

Wystarczy, tylko po co "męczyłaś go sobą", skoro wiedziałaś to wcześniej ? ;)

Gość gość
To wyszło na jaw w ciągu ostatnich tygodni- wiekszosc z tych rzeczy. Ja musiałam się zastanowic co zrobic

Znikać bez słów to podobno hrabiostwo;) tylko potrafi. ja jestem za tym, żeby powiedzieć o swoich odkryciach i wtedy zakończyć z godnością;)

Gość gość
Ja myślę że on nie zasłużył na wyjaśnienia z mojej strony, skoro sam nawet nie raczy się przyznac do niczego i udaje , że wszystko jest okej

Tu nie chodzi o wyjaśnienia z Twojej, tylko z jego strony. Jeśli jednak kłamie, może masz rację, żeby to zakończyć. Ja jednak chciałabym zobaczyć jak wije się w zeznaniach. ;) Wtedy bez żalu kopnęłabym go w czułe miejsce i pożegnała się na zawsze. Ty, zrobisz jak chcesz 🖐️))))