Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 38mAmuśka

Trzecie dziecko i to w późnym wieku.Kto ma tak samo?

Polecane posty

Gość 38mAmuśka

Witam. Mam 38 lat i dwie corki. 14 letnia Julie i 16 letnia Oliwie. Jestem obecnie w drugim miesiacy ciazy. Rodzic będę dwa miesiace po moich 39 urodzinach. Mimo to jestem pozytywnie nastawiona. Fakt że boli mnie kręgosłup i głowa. Może znacie jakies dobre sposoby na bóle? W wczesniejszych ciazach ich nie było. Boję się o dziecko bo mam fizyczna pracę. Jestem dobrej myśli. Czy ktoś byl w,podobnej sytuacji? Ah i zastanawiam się czy może być to ciaza mnoga bo pojawiają się rzeczy których nie było w poprzednich ciazach. W mojej dalszej rodzinie są blizniaki. Zupełnie nie chce ciazy mnogiej bo wyszłam z prawy :D chodzi mi o to by dzidzia bylo zdrowe, a tyle mam obaw. Czytałam wątek ciaza po 40 i nabrałam pogody ducha. A co wy myślicie? Miał ktoś podobnie?

Gość gość
Hej ;-) ja mialam....synowie starsi 17 i 12 lat,jak urodzil sie trzeci :-D .Obecnie ma 3 lata,fajnie,ze nam sie ,,przytrafil" choc tez bylismy pelni obaw

Gość gość
Mój syn ma 14 lat ja 39 i 4 miesięcznego synka

Gość gość
Moje córki Karolina (18l) Daria(16l) i aktualnie jestem w 14 tygodniu ciąży.Mam 42 lata. Boje się tej różnicy wieku..

Gość gość
Tej różnicy się nie bój, bo oni już praktycznie jak rodzeństwo funkcjonować to nie będą- wybacz ale 16 i 18lat to róznica nie do przeskoczenia. Co innego w dorosłym życiu, jednak to i tak całe pokolenie je różnić będzie.Starsze dzieci za chwile wyprowadza się z domu, a wy skupicie się na wychowaniu małego- pózna ciąza czasem odmładza. Nie ma co przezywać różnicy wieku, bo to już nie ten etap...

Gość gość
Ja tak miałam, ale drugie. Syn miał 14 lat a ja 39,5 jak się urodziła córka. Była to najlepsza decyzja w moim zyciu. Teraz ma już 8 :)

Gość gość
Już k****a bez przesady z tym późnym wiekiem. Myślisz o sobie żeś stara, bo szybko zaczęłaś i masz już duże dzieci, wiadomo. Wiele twoich rówieśnic rodzi w twoim wieku pierwsze dziecko. Nie masz jeszcze nawet 40tki, bez przesady :O

Gość gość
Dokładnie, myślałam, że będzie wypowiedź kobitki po 40tce jak przeczytałam tytuł. Wyluzuj. Zresztą jakie to wszystko ma znaczenie skoro JUŻ JESTEŚ w ciąży. Jakoś to będzie, co ma nie być ;) Dbaj o siebie.