Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem ze sprzedażą auta.

Polecane posty

Gość gość

Mam problem nie wiem jak to zrobić chodzi o to ze chce sprzedać auto a mój ojciec jest współwłaścicielem i jest w tej chwili za granicą czy musi być jego podpis na umowie sprzedaży? Proszę o rade.

Gość gość
Oczywiście wyraził zgodę na sprzedaż.

Gość gość
no i co ja mam z tym zrobić? jutro przyjeżdza kupiec

Gość gość
Pracowałam w wydziale komunikacji i ojca podpis musi być! inaczej przyszli kupujący nie przerejestrują auta na siebie, umowa będzie nieważna.

Gość gość
ludzie czemu tak ciężko myślicie???? wyślij tacie umowę kupna sprzedaży , tata się podpisze i odeśle, resztę danych wypełniasz gdy sprzedajesz auto! czemu wcześniej od tym nie pomyślałeś/aś.

Gość gość
dokladnie wyslac podpisze ojcec i odesle mialam podobnie i sprzedalam auto bez problemu :)

Gość gość
twój tata może taką umowę wydrukować z internetu,jeśli ma taką możliwość, jak nie umie to jakiś kolega za granicą może mu w tym pomóc. gdy ją wydrukuje to ją podpisze i ci wyśle priorytetem a ty wypełnisz resztę danych

Gość gość
Podpisz za ojca i finał tak robiłem nie ma problemu

Gość Edek1111
Ale za podpisanie kogoś można dostać 5 lat, gdyby Twój ojciec zgłosił to jako kradzież dokonaną przez Ciebie ;p ja swoje auto sprzedawałam przez firmę otoskup.pl ;) na ich stronie jest formularz online: http://otoskup.pl/formularz.html gdzie można wycenić auto a resztą zajmuje się już firma.