Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaguuuubiona

Chłopak koleżanki

Polecane posty

Gość Zaguuuubiona

Cześć. Jestem w dość beznadziejnej sytuacji. Mianowicie chłopak mojej dobrej koleżanki podbija do mnie. Mówi, że mu się podobam, spotykamy się za plecami tej koleżanki. Wiem, że to nie w porządku, ale nie mogę mu się oprzeć. Na dodatek on już jej nie kocha, ale jest do niej przywiązany, próbował zerwać parę razy, ale zawsze ona błagała o jeszcze jedną szansę. Dodam, że jesteśmy z jednej szkoły, z wspólnej paczki i oboje nie chcemy tworzyć jakiś kwasów w środowisku. Mówi, że może ją dla mnie zostawić, ale boję się, że przez to zepsuje się nasza przyjaźń (moja z koleżanką). I teraz proszę Was o radę. Odpuścić go sobie, bo jest z moją przyjaciółką? Czy może namawiać go do zerwania z nią? Nie wiem już co robić. Proszę pomóżcie :(

Gość gość
jak zależy Ci na przyjaźni z koleżanką to odpuść sobie

Gość gość
Nigdy choćby nie wiem co nigdy faceta koleżanki !

On już nie kocha swojej żony. A dla mnie mógłby opuścić własne dzieci. BOŻYSZCZE!!!!

Gość gość
mortifer dziś On już nie kocha swojej żony. A dla mnie mógłby opuścić własne dzieci. BOŻYSZCZE!!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxx No faktycznie ideal mezczyzny, ktoremu mozna wierzyc i ufac:D:D:D

Gość gość
Ja tez kiedys w takiej sytuacji bylam ze chlopak kolezanki mnie podrywal. Pewnego dnia spotkalam go samego i porormawialismy sobie o calej tej sytuacji. Doszlismy razem do tego ze bedziemy sie spotykac w tajemnicy,Po pierwszym spotkaniu nie moglam sie uspokoic bo cale moje cialo drzalo bo takiego dragala jeszcze w sobie nie mialam i tak przerznieta do tego czasu nigdy nie bylam,Wcale tego nie zalowalam ze taka decyzje podjelam i przez pare miesiecy przez niego rznieta bylam

Gość gość
a teraz to wrocil do kolezanki i kolezanke posuwa, a ty co masz wibrator

Gość gość
Świnia z ciebie dziewczyno, oby cie spotkało to samo