Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chamstwo na osiedlu

Polecane posty

Gość gość

hej niby nie mieszkam na jakims patologicznym osiedlu, jest normalne, w sumie nawet spokojniejsze od tych normalnych, bo duzo tu mieszka ludzi na rentach czy emeryturach, wandalizmu nie ma, pod tym wzgledem wszystko jest w porzadku, ale... no wlasnie mam takie ALE teraz jest lato, wszyscy okna pototwierane i z sasiednich blokow codziennie od wakacji slysze, ze ktos: BEKA, PIERDNIE, JEKNIE, KASZLNIE, KICHNIE I to tak AAAAAA glosno, albo zacznie sie jakies OJOJOJ AJAJAJ OLABOGA JA PIERDOLE UOJOJ itp itd czy moge im jakos dyskretnie zwrocic uwage? jesli to sie dzieje dwa bloki dalej np to jak tam musi byc glosno w tym samym bloku czy mieszkaniu... to juz jest chyba jakies przekroczenie dozwolonej normy halasu

Gość gość
halo odpiszczie na moj problem

Gość DrHabilitowany
jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. . . Mialem podobnie i zrobilem w ten sposob, poszedlem na impreze, poznalem jakas Panne, zaprosilem ja do siebie, byla noc, okna od balkonu otworzylem , zaslony odslonilem, swiatlo zapalilem i ostra jazda. Sasiedzi czuli sie jak w kinie 3D i nawet kibicowali. Na koniec ukłon i do spania. Co ciekawe 2 dni pozniej zapukala do mnie sasiadka, ze rury trzeba przepchac, a ze dobra 40stka i Mariana (męża) w domu nie bylo, to gardło sobie zdarła bidula. 2 pieczenie na jednym ogniu.

Gość gość
myslę, że nic to nie da Chamów bardzo trudno nauczyć kultury, a na zwracane uwagi reaguja czasem bardzo agresywnie Jeśli jednak zakłócają cisze nocną to wzywaj Policję

Gość gość
drhabilitowany to dopiero CHAM

Gość gość
Mysle ze masz problem sama ze soba. Puszczanie glosno bakow przy otwartym oknie to rzeczywiscie chamstwo i bezswstyd. Ale jest to takie chamstwo ktore nie zakloca miru bo otoz zmierz glosnosc takiego dzwieku. Nikomu przy zdrowych zmyslach to nie przeszkadza a jedynie zdegustuje. Jesli idzie o kaszel i jeczenie to przesadzasz i to znacznie. Kichanie glosne? Sa ludzie ktorzy nie potrafia inaczej kichac to jest niezalenze od woli czlowieka. Jedna osoba kicha cichutko i to jest inne kichniecie od tego glosnego. Powinnas wiedziec takie rzeczy. Ja np kicham glosno bo tego nie da sie skontrolowac. Przytykam jedynie dlon do ust gdy to robie a w poznych godzinach przykladam poduszke do twarzy gdy wiem ze mnie zbiera na porzadne kichniecie. Ale w ciagu dnia "hulaj dusza boga nie ma" nie zamierzam latac do poduszki jak cos gotuje albo spratzam i zbiera mnie na kichanie. To nie sa zadne przekroczenia norm halasu. Gorzej gdy ktos co drugie slowo klnie gdzies niedaleko a ty masz dzieci i musza tego sluchac