Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawo jazdy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Moj problem polega na tym,mialem odebrane prawo jazdy na okres jednego roku dnia 08.08.2013 a więc zakaz prowadzenia mija z dniem 08.08.2014. Do wydzialu komunikacji wybieram sie 11.08.Moje pytanie brzmi czy mogę jeździc samochodem? czy grozi mi tylko mandacik za brak dokumentu? Pozdariam

Gość gość
a po roku nie musisz zdawac egazaminu?

Gość gość
raczej nie próbuj jazdy bez dokumentu, bo mozesz dostać mandat A czy opócz zabrania PJ miałes jakieś konsekwencje? Musiałeśc iśc np. na psychotesty?

Gość gość
prawdopodobnie tylko mandat za brak dokumentu. ale wydaje mi się, że po rocznym zatrzymaniu uprawnień trzeba zdawac powtórnie egzamin a przynajmniej jeszcze niedawno tak było.

Gość gość
czyli jak rok to nie musisz. gdyby był rok i jeden dzień to już potrzebny byłby egazamin

Gość gość
Nie nie musialem zdawac psychotesty i badana lekarskie ktore przeszedlem dobrze wszystkie te papierki oddane do wk w pn mam isc po prawko a 8 minal mi zakaz sadowy

Gość gość
ja musiałam zdawać psychotesty w http://psychoco.pl/ ale w ogóle uważam, że ta historia z utratą prawa jazdy dużo mi dała, teraz bezpieczniej jeżdżę, bardziej dotarło do mnie co może się stać jeśli będę pędzić na drodze

Gość gość
autorowi jak widać nic to nie dało, bo dalej chce łamać przepisy :( Jedź bez dokumentów, może na stałe ci odbiorą..

Gość gość
Ah ci kafeteryjni prawiczkowie...

chyba jeszcze zależy za co ci zabrali, ale nie ryzykowałabym jazdy bez dokumentu