Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia11231

UTRATA WAGI

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 143
jezdząc na rowerze nie schudniesz .. Sam jezdziłem wiele lat ( oczywiscie nie po to by schudnąc - po prostu lubie rowery ) i nie zrzuciłem ani jednego kilograma . Najlepsze na odchudzanie jest szybki marsz po 5 km dziennie albo bieganie .. Bieganie moze obciażac stawy. Oczywiscie jesli nie masz ochoty chodzic czy biegac to możesz zwyczajnie przejsc na dietę bogatą w błonnik i niski indeks glikemiczny

Gość gość
A na jakiej diecie jestes?

Gość gość
rowery nie są do odchudzania

A niby dlaczego? Gdy otworzy się jakąkolwiek stronę na temat jazdy na rowerze jest napisane wiele o odchudzaniu. Od połowy lipca udało mi się zgubic 3 kg. Mojej siostrze również która nie stosowała żadnej diety tylko jeździła 21 km dziennie.

Gość gość
Od samej dietybtez sie chudnie kretynko

Yhym, pewnie. Co prawda dieta to aż 80 % odchudznia, ale zawsze pozostaje 20 %. Od jazdy na rowerze też kretynie.

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.