Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy 3

Polecane posty

to wprobuj wszystkie kombinacje. Ciezko mi cos powiedziec bo nie wiem jak skonstruowałas hasło

Dobry wieczór :) Dawno już tu nie było takiej wymiany uprzejmości. Mam jednak nadzieję, że mimo wszytko ten temat przetrwa w swojej dotychczasowej (pomijając ostatnie godziny) konwencji.

Gość AgentOrange1496
Powinieneś raczej zaglądać stetoskopowo Doktorze :)

Gość gość
Doktorku co u ciebie? Taki mizerny jestes ze chyba się rozchoruje:-(

Gość gość
Doktorek leczy swoje malarki i kolejka jest.

Gość gość
Doktorek to swinia jebana gej:-(

Cześć :) Biedna jesteś 4, że nie odpoczywasz razem z nami :( Nadzieja umiera ostatnia. Tak mówią i chyba mają rację. Nawet jak już się mówi, że już nigdy więcej za nic to i tak nadzieja nas popycha do działania. Zazwyczaj. Dziś lenistwo na całego :D

Gość Cztery odsłony ironii
No niestety Lubię, ale u mnie w tym względzie nadzieja umarła. Nie ma najmniejszej opcji, żebym jutro do pracy nie poszła, ona beze mnie w sobotę zginęłaby, a z nią kilka szczególnie przewrażliwionych i wymagających tylko i wyłącznie mnie-osób:P ot cena bycia niezastąpioną :D haha

W takim razie jest inna nadzieja. Taka, że Cię doceniają :) Do mnie jeszcze nie dotarło, że nie muszę iść w poniedziałek do pracy. Mmmmm nareszcie się wyśpię :)

A ja się wyspałem wczoraj, tzn. w czwartek Dziś już nie i najbliższa okazja żeby znów pospać, nie wiem kiedy... może w poniedziałek? Dobranoc :)

Dzień dobry! Wywczasowywać się będę od poniedziałku ;) Póki co zaiwaniam w ogrodzie. Lubię się tak zmęczyć na łonie natury. A Ty Doktorze co porabiasz? :)

Gość Smof
lubie skarbie moj najpiekniejszy niezle ciasto robisz :D:D ja tez poprosze, co prawda misiu nie ma tyle uroku osobistego ...buuuu :(:( ale doceniam, doceniam od wczoraj mi lezy na zoladku :D:D

Doktorze, może chcesz o tym napisać w jakimś czasopiśmie? A może coś ambitniejszego? Poczytałabym coś porywającego. x Pusz :P Po 1 To nie mój wypiek :) Po 2 To nie było przeznaczone dla Ciebie (i powinieneś się z tego akurat cieszyć :D ) Po 3 Leżało od wczorajszego popołudnia w ciepłym to i tak cud, ze stoi a nie przeleciało :D

To chodź ;) poodpoczywamy. Może zainspirujemy Doktora do stworzenia działa literackiego :D Zaczęło padać. Rybki wychylają swoje kolorowe główki łapiąc bąbelki powietrza wtłoczone wraz z kroplami deszczu do wody. Chyba im się podoba ta zabawa :) Kot leniwie majta ogonem. Na razi wygrywa ciekawość, jednak spodziewam się, że za chwilę zwycięży wrodzone wygodnictwo i schowa futerko w ciepły i suchym :)

LK, nie zamierzam udostępniać hejterom żadnych informacji dotyczących mojego życia poza forum ;) I raczej nie wydaje mi się żebym potrafił stworzyć dzieło literackie... chociaż, może zmienię zdanie, jeśli spróbujesz mnie zainspirować ;)

Gość gość
Doktorku znam twoje zycie po za forum jestes nędzna szuja j****a

Gość Iness39
Doktorku moje libido rosnie pomocy.

Gość gość
Doktorku daj polizac loda:-)

Miałam w życiu i psy i koty. Zdecydowanie jestem miłośniczką psów. Pewnie dlatego, że są tak oddane :P Koty są ok. Indywidualności. Ale mały kot moich rodziców wymiata :) x Doktorze, rozumiem :) Gdybym miła takich fanów pewnie też byłabym ostrożniejsza.