Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napewno przyszła mamusia

hura jestem w ciąży

Polecane posty

Gość napewno przyszła mamusia

tyle czekałam i w końcu się udało!!!

Gość mamdwochterrorystow
To serdecznie gratuluje i zycze cudownych 9 miesiecy i porodu z bajki czyli lekkiego pierdniecia i po sprawie :)

Gość gość
planeta już od dawna jest przeludniona, kolejny wypierdek jest tu zbędny. Mogłaś zaadoptować jakoś byś chociaż pomogła światu.

Gość gość
Na pewno piszemy oddzielnie...

Gość gość
gość dziś jesteś idiotą/tką czy uczysz się tego fachu? Wypierdek to jedynie jesteś TY !!!

Gość gość
i z czego się cieszysz? przed tobą tylko wydatki i codzienna orka na ugorze

Gość gość
02:51 - i już maciore prawda zabolała.

Gość gość
Jak to jest, jak kobieta nie chce mieć dzieci i ich nie ma, to wszystkie matki polki czują się w obowiązku uświadamiać je jaki to życiowy błąd popełniają, jak to będą żałować, płakać nad pustym domem i samotną starością. I jest cacy, bo się przecież należy egoistkom. Ale jak ktoś skrytykuje to, ze ktoś spłodził dzieciaka, to o matko święta, jaka obraza ! :O

Gość gość
Dokładnie, z czego cieszysz miche, popatrz na jaki świat sprowadzasz tą biedną istotę :O choroby, wojny, bieda, kjurestwo, tylko kasa kasa kasa się tu liczy ! A jeszcze jak nie daj bóg urodzisz dziewczynkę, to już na starcie będzie miała sto razy bardziej przesrane niż jej rówieśnik - chłopak :O

Gość gość
Autorko ja Ci gratulowala nie bede bo klamac nie lubie - szczerze Ci wspolczuje ja gdybym wiedziala co to macierzynstwo nigdy bym sie na dziecko nie zdecydowala i przysieglam sobie ze to byla pierwsza i ostatnia!

Gość gość
Gratulacje:) za rok zajrzyj to i napisz czy nadal jestes taka szczesliwa:)

Gość gość
W koncu kobieta ktora wie do czego natura ja stworzyla. Brawo! Te bezplodne to blad natury!

Gość gość
Autorko a ty wcześniej miałaś nick -może przyszła mamusia? Bo coś kojarzę te zakładane przez ww. osobę tematy ciążowe co miesiąc.

Gość gość
skad wiesz że na pewno? podobno 30% ciąż się roni :P

Gość gość
Wyłączone kursy won mi z tematu gdzie NORMALNA kobieta cieszy się z dziecka. Takie rzeczy mogą pisać tylko bezpłodne wody na sperme

Gość gość
normalny człowiek, który żyje na świecie a nie w jakiejś iluzji, owszem cieszy się z ciąży ale nie pisze, że NA PEWNO będzie mamą. Chyba że jest głupi albo po prostu nie doświadczony przez życie to może mówić że coś stanie się NA PEWNO. Nie kuś losu i nie mów hop póki nie przeskoczysz :P

Gość gość
Biedne dziecko tej kobiety będzie musiało płacić podatki żeby utrzymywać takie stare pryki które dziś obrażają jego matkę :( żałosne! jeśli to ty może przyszła mamusiu - serdecznie gratuluję :) nic się nie martw bo od wieków kobiety rodzą i wychowują dzieci - ja za moją dwulatkę dałabym się pokroić.

Gość gość
biedni podatnicy, ktorzy beda musieli placic na ksztalcenie, leczenie i bezpieczenstwo cudzych bachorow, z ktorych wyrosnie .uj wie co :O

Autorko, gratuluję, jeśli to właśnie to, czego pragnęłaś. Ciesz się i niech będzie po Twojej myśli, ale nade wszystko życzę Ci harmonii rodzinnej, żeby każdy miał w domu swoją role, by one się nie poprzestawiały i byś pamiętała zawsze skąd się biora dzieci. Byście rodzicielstwo przeżyli RAZEM. Gratuluję Wam przede wsyztskim związku, bo to jest sila i źródło, najbardziej życiodajne we wszechświecie i twórcze.

Gość gość
BOŻE WIDZISZ I NIE GRZMSZ AUTORKO DRATULUJĘ I ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO DOBREGO

Gość gość
W koncu zaskoczylas i skonczysz zakladac co miesiac tematy otestowaniu,bo rzygac juz sie od tego chcialo