Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olivier23

powrót ex dziewczyny

Polecane posty

Witam Jakieś pół roku temu olała mnie dziewczyna dla innego(choć nigdy nie sądziłem że zrobi coś takiego,ale stało się) trudno pobolało i przestało teraz mam ją gdzieś.Potym wszystkim napisała że chce wrócić (tamten jej przyłożył).Pytanie brzmi czy dać jej szanse czy sobie odpuścić i w przyszłości znaleźć sobie inną(dodam że nie jestem zdesperowany i niejestem brzydki wiele dziewczyn mi to mówiło)dodam że mam 23 lata Pzdr

Gość gość
Brutalnie - olej tę niezdecydowaną dupę, która chce skakać z kwiatka na kwiatek

Gość gość
Pewnie ją olałeś. W moim przypadku "nie olanie" skończyło się źle. Moja Aśka zostawiła mnie dla przystojnego Damiana. Chłopak rok starszy ode mnie, z bogatego domu, wysoki 1,90, ogólnie "ciacho". Wielka miłość przez 3 tygodnie, a jak mu dała to ją zwyczajnie olał. Potem ona w dołku miesiąc była i chciała wrócić, a ja głupi się zgodziłem. Wszystko było parę miesięcy w porządku dopuki wakacje się nie zaczęły. Ja pojechałem na kontrakt z firmy na 2 miesiące do hiszpanii, a Asia poznała Dareczka". Jak wróciłem była dziwna, w końcu się wydało że jest w ciąży, a on ma ją w d.... Znowu płakała jaka to ona nieszczęśliwa i mnie kocha i chce ze mną być.... Nie dałem drugiej szansy. Nie mogłem.....

Gość gość
Ty beciarzu.... Pamiętaj "alfa szmaci, beta płaci... " Takie życie. Poczytaj o hipergamii u kobiet. Tylko jeżeli jakaś kobieta się zakocha w tobie - masz szansę z nią zostać. I lepiej niech już te wszystkie miłości i szaleństwa z alfami ma za sobą. Czas gra na twoją korzyść. pozdrówka :)

Gość gość
dlatego do 30 żadnych związków - tylko czysty seks i przyjemność, a potem przyjdzie czas na stabilizację, mam 26 lat i zaliczyłem już prawie 40 laseczek, muszę dobić do 100 ;)