Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY!

Polecane posty

Gość gość

Miesiączkuj***ardzo nieregularnie. Czasami @ dostane po 21, czasami 26, czasami nawet zdarzyło mi się po 18-19, a dwa razy po 40. 21 kwietnia miałam imprezę. Przesadziłam niestety z alkoholem i nie pamiętam niektrych momentów z tego dnia, nie urwał mi się film, ponieważ większość rzeczy pamiętam, a jednak pozostaje obawa... krązyło tam dwóch kolesi, którzy się do mnie zalecali, proponowali pójście w krzaki itp. oczywiście koleżanki mówią, że cały czas mnie pilnowały, że były przy mnie, a ja jednak martwię się i boję, że oni mogli mi coś zrobić. Od tego zdarzenia minęły 3 miesiące, a ja miałam miesiączkę 4 razy. Pierwsza tydzień po imprezie, po 21 dniach, kolejna po 26, trzecia także po 26 i czwarta po 25. Pierwsze trzy były okej, normalne trwały 5 dni, natomiast ta ostatnia była bardzo obfita przez 3 dni, a przez kolejne dwa dni, nie było ani kropelki, no chyba, że po kąpieli. Nie mam żadnych plamień itp. Myślałam,że skoro mam okres to jest wszystko okej, aż tu nagle dzisiaj jest 27 ddzień, a tu nadal nic. Żadnych objawów wskazujących na to, bym miała dostać okres. Przeważnie czułam kłucie w prawym boku i miałam nabrzmiałe obolałe piersi, a teraz? Jedynie te piersi, ale już sama nie wiem czy one mnie bolą czy nie... O tym, że moge być w ciąży zaczęłam sie zastanawiać jak zobaczyłam, że mam dziwnie zaokrąglony brzuch pod pępkiem, szczerze nigdy nie miałam płaskiego brzucha, ale nie pamiętam jak on wyglądał pod tym incydencie. Zaczęły się schizy, a co jesli? Nie mam jeszcze 18, a tu takie coś. Z czasem zaczełam obserwować kolejne objawy, tzn. pojawienie się gruczołów na sutkach, uwydatnione żyły na piersiach i jakby taka ciemna linia od pępka w dół, ale to wszywstko. Szczerze, nie pamiętam jak wygladały moje piersi wcześniej, bo nigdy nie zwracałam na to uwagi, ani czy miałam taką linię, choć no cóż mam ciemną karnacje i wydaje mi sie, że ona była wcześniej, co do sutków tak samo, ale ja już sobie w głowie snuje i tak najczarniejsze przypuszczenia. Co o tym myślicie? Dodam, że pracuje teraz ciężko fizycznie, noszę ciężary, skacze na trampolinie i mało jadłam, dopiero tak od środy moje żywienie się zmieniło, znaczy, zaczęłam porządnie jeść. Do tego dużo się denerwuje i żyje w stresie, no ale... Pomóżcie! Błagam