Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o pomoc... ktoś coś na temat pastyki pochwy. Moje marzeństwo się rozpada.

Polecane posty

Gość gość

Moja pochwa po porodzie sn to trgedia próbowałam kólek gejszy ale wypadają ćwiczenia nic nie dały, z pochwy wydobyło się takie mięsko jak to nazywam nie ma w nim czucia lekarz powiedział że to przerośnieta błona dziewicza a jak zapytałam dlaczegoto wystaje zmienił temat i powiedział tak sie zdarza. Przed porodem byłam bardzo ciasna, mój facet nie jest jakoś bardzo obdarzony przez nature ale przed porodem pasowaliśmy "tam" do siebie. Teraz praktycznie nic nie czuję próbowałam to ukrywać i udawać że jest mi dobrze nie dał się zwieść. Zaczeło się brak seksu czuje się odrzucony, konflikty narastają. On chce kupić jakieś spcyfiki na powikszenie penisa, ja nie wierzę w takie cuda. Marzę o plastyce pochwy a on mówi że to dogie i on musi ze sobą coś zrobić. Szukam informacji o platyce na NFZ bo nie mam 5-7 tys na prywatny zabieg.

Gość gość
plastyka kosztuje 3 tysiaki, znajdziesz takie kliniki bez problemu, a to nie jest duza kwota.

Gość gość
to "mieso" to nie przerosnieta blona dziewicza ale narzady rodne po porodzie sie obnizyly. ja mam to samo i bede robic platyke

Gość gość
We Wrocławiu kosztuje 3 tysiące, gdzie indziej nie wiem. Dużo jest w necie. Zrób plastykę i tyle, to zabieg trwajacy 30 min a efekt jest taki, jakbys nigdy nie była w ciąży i masz z głowy problemy menopauzalne na stare lata, za taki efekt to nie są wygórowane pieniądze.

Gość gość
" jakbys nigdy nie była w ciąży i masz z głowy problemy menopauzalne na stare lata," co masz na myśli pisząc o problemach ?

Gość gość
Głównie wypadanie narządów rodnych lub ich obniżenie, nietrzymanie moczu, nieprzyjemny brak napięcia w pochwie, co towarzyszy menopauzie gdy spada nam poziom estrogenów. Kobiety po plastyce mogą mieć problemy jedynie z suchością pochwy.

Gość gość
to co opisałaś moze się zdarzyć i przed menopauzą. A co do efektów plastyki to czytałam opinie w innym temacie na kafe że niestety ale efekt samej plastyki może być czasowy tylko i problem z wypadaniem/ obniżeniem narządów oraz nietrzymanie moczu może wrócić po kilku latach. Ale to jak pisałam tylko opinie z innego tematu bo ja sama nie wgłebiałam się w tą tematykę więc nie wiem jak jest faktycznie.

Gość gość
jest juz na kafe temat "plastyka pochwy" tam znajdziesz duuzo informacji

Gość gość
moze sie zdarzyc zwlaszcza jak rodzilas to akurat jest przeciez chyba oczywiste dlatego o tym nie wspominałam. Efekt czasowy tylko po waginolastyce laserowej. Plastyka za pomocą nici chirurgicznych jest dożywotnia, efekt zniszczyć może tylko poród lub np powazny uraz mechaniczny

Gość gość
Kurczę czytam was jestem po trZech porodach i tez coś mi wypada:(