Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Penis nawet umyty brzydko pachnie i smakuje...

Polecane posty

Gość gość

byłam z 3 facetami (nie brudasami) penis po kilku-kilkunastu minutach od umycia zaczyna miec specyficzny zapach, a potem smak... taka prawda... mi to nie odpowiada, dlatego unikam brac tego narządu do ust

Gość gość
no wlasnie

Gość gość
niektorym smakuje.

Gość gość
przyznaje ci racje, ten specyficzny smrodek wydobywajacy sie z czubka jesli jest swiezo po kapieli to nie jest zle ale wystarczy ze troche sie pokreci to tu tam i gebe wykreca dlatego nie lubie brac do ust podobnie nie przepadam za mineta mimo iz dbam o hiegiene to zawsze boje sie, ze jednak mimo wszystko.. brzydze sie tez gdy facet poslinia swoj palec i probuje mnie tam.. no wiecie.. zaraz sobie mysle, ze moze ma bakterie w tej slinie a moze myl zeby 15 minut temu i juz nie jest tak swiezo nie rozumiem jakludzie moga sie calowac nie umywszy zebow tuz przed calowaniem np zjedli wspolnie kolacje przy swiecach i zaraz ida do lozka no nieee!!! swiezy oddech to podstawa! plus czysto i swiezo miedzy nogami

Gość gość
Sasiadka miala juz ze 3km w buzi i mowi, ze to zalezy od osobnika.

Gość gość
problemy pierwszego świata

Gość gość
martha tzipo zagrzybiala ale jestes elokwentna z tym swoim hahaha

Gość gość
Kobiety mają jednak większe możliwości zapachowe. Ostatnio mineta na Indianina...ciekło z niej konkretnie, ale łechtaczkę miała czystą ha ha, gigant orgazm. Wyglądałem jak wampir. Bzdura z tym zapachem z penisa.

Gość gość
Zawsze to mówię jak pojawia się taki temat na kafe to mi odpisują że robiłam to z samymi brudasami, niestety penis śmierdzi jak chój za przeproszeniem ;D

Gość gość
Bzdura z tym zapachem z penisa. > Bzdura? Tzn jesteś kryptogejem i wąchałeś? nie wystarczy potrzeć go ręką żeby sprawdzić. Penis cuchnie taka prawda

Gość gość
martha same smierdzace peny obciaga dlatego tak pieje bo sie podniecila

Gość gość
dla kochajacej kobiety smakuje jak najlepszy cukierek :)

Gość gość
Chujowych miałaś partnerów, może chorzy jacyś. Albo zapuszczeni, po miesiącu nie mycia umyli tuż przed twoim lodem haha, menele ?

Gość gość
SPODZIEWAŁAM SIE TAKIEJ ODPOWIEDZI. kUTAS ŚMIERDZI NAWET PO UMYCIU I TAKA PRAWDA nie ma się co oszukiwać. Chorzy hehe dobre sobie. Czulam zapach mydła i zapach fjuta jednocześnie to może sam jesteś tym brudasem co tylko od święta bierze kąpiel haha

Gość gość
Lepsza by była rzeka lub wodospad.

Gość gość
Z reszta z kutasem jest podobnie jak z zapachem spod pachy... jak nie użyjesz antyperspirantu to chwila moment zapach a raczej - smród - jest :) Kobiety mają pod tym względem lepiej, chociaż... nie, co fam to, lepiej ma ten który nie czuje i jeszcze się upiera że to sam cukierek i takie tam

Gość gość
Ale ty w ogóle coś z tym fiutem potrafisz zrobić czy tylko wąchasz, a potem trzymasz w buzi ?

Gość gość
Nic już nie robię bo stwierdziłam że nie lubię i nie będę się zmuszać :) minety nie wymagam :) i większość z was nie potrafi dobrze zrobić... więc po co mam si ę starać i jeszcze udawać że mineta sprawia mi przyjemność? nie umiecie palcówy zrobić a co dopiero...