Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorrrrkkaaaa2121

Lecenie na wygląd jest gorsze niż lecenie na kase

Polecane posty

Gość autorrrrkkaaaa2121

Jeżeli kobieta leci na bogatego faceta kieruje się tym, że on jest zaradny życiowo, pracowity, sprytny i zapewni potomstwu odpowiedni byt. A wygląd u kobiety nie ma żadnego przełożenia na jej cechy charakteru. Facet, który leci na wygląd kieruje się tylko swędzeniem w gaciach. Reasumując - lecenie na wygląd jest bardziej płytkie niż lecenie na kase.

Gość gość
zgodzę się. Zresztą kase zawsze można zarobić, to jest coś co człowiek może zdobyć. A wyglądu nie da się zmienić wiec biedni faceci mają łatwiej niz brzydkie kobiety...

Gość gość
To że bedziesz tu pisać brednie nie sprawi ze ktoś cie bedzie chciał paszteciaro pier"dolona

Gość gość
no właśnie !!! faceci ciagle zarzucają kobietom materializm ale sami na wstepie skreślają brzydkie dziewczyny i chcą tylko tych ładnych !!! zasrani hipokryci... a najgorsze jest to, że roszczenia do tych ładnych mają też ci biedni przeciętniacy !

Każdy normalny człowiek leci na wygląd. To naturalne. Nie wiem, po co ta pasztecia propaganda, skoro i tak nikt jej nikt nie kupi.. A z doświadczenia wiem, że im kobieta brzydsza, tym gorsza z charakteru (w około 70% przypadków)

Gość gość
Ani lecenie na kase ani na wygląd nie jest fair, ale z dwojga złego lecenie na wygląd jest gorsze.... Facet bogaty (cechy charakteru) - facet pracowity, zaradny, mądry, obrotowy itd. ładna dziewczyna (cechy charakteru) - ... ?

Gość gość
Kolejna nieudacznica zyciowa heh

Gość rahamelis23
też myślę, że lecenie na wygląd jest gorsze bo na kase masz wpływ...na wygląd nie. Zresztą uroda nic nie świadczy o człowieku, a to czy do czegoś doszedł chyba już tak...

"Facet bogaty (cechy charakteru) - facet pracowity, zaradny, mądry, obrotowy itd." Tak. Szczególnie, jak dostał wszystko od rodziców... "ładna dziewczyna (cechy charakteru) - ... ?" Z doświadczenia wiem, że ładne są bardziej chętne do pomocy i mniej złośliwe niż brzydkie... Z resztą, wygląd odzwierciedla emocje i cechy temperamentu, charakteru. Bieracha poczytajcie....

Gość
>>>Facet bogaty (cechy charakteru) - facet pracowity, zaradny, mądry, obrotowy itd. ładna dziewczyna (cechy charakteru) - ... ?<<, Facet bogaty- cechy charakteru wazne dla kobiety. Ladna dziewczyna- bedzie fajnie ja przeleciec (wazne dla mezczyzny). A co z jej charakterem, to sie zobaczy pozniej :-).

Gość gość
"Z doświadczenia wiem, że ładne są bardziej chętne do pomocy i mniej złośliwe niż brzydkie..." Nie zauważyłem takiej zależności :D Wręcz przeciwnie, ładne laski są zbyt pewne siebie i zadzierają nosa i uważaja sie za pepek swiata...ale wiadomo, wolałbym mieć ładną i miłą dziewczynę, niż brzydką i miłą...ale gdzie to taką znaleźć :( ?

Gość gość
Rescator555 "Będzie fajnie ją przelecieć" ? swoim wpisem sam udowodniłeś, że lecenie na wygląd jest bardziej płytkie :)

Gość
>>wolałbym mieć ładną i miłą dziewczynę, niż brzydką i miłą...ale gdzie to taką znaleźć << Na swiecie, i wcale nie trzeba daleko szukac. Ja taka znalazlem i moj syn tez.

Gość aurolkaaaaa88
haaa, kto założył, że jestem paszteciarą ? Chciałabyś tak wyglądać jak ja :) Temat założyłam bo mój były facet zarzucił mi, że poleciałam na jego kase a sam traktował mnie tylko jako obiekt zaspokojenia seksualnego...jak rzecz... sam się przyznał, że gdybym nie wygladala jak wygaldalam to nigdy by sie nawet do mnie nie odezwał wiec sama sie zastanow czy czegos w tym nie ma !

Gość
>>Będzie fajnie ją przelecieć" ? swoim wpisem sam udowodniłeś, że lecenie na wygląd jest bardziej płytkie usmiech<< Dlaczego uwazasz, ze bardziej plytkie jest dbanie o "zadowolenie" w portfelu niz o "zadowolenie" w lozku ? To w takim razie chyba dawanie dupy za kase jest lepsze od seksu dla przyjemnosci ?

Gość gość
jaki w tym problem ze dziewczyny leca na "cechy charakteru" a faceci na "cechy fizyczne" to i to sa cechy. patrzymy na cos innego po prostu... :)

Gość aurolkaaaaa88
kobieta wybierając zamożniejszego faceta często kieruje się myślą o tym, zeby ich potomstwo miało zagwarantowaną jak najlepszą przyszłość. Dlatego myśle, że facet, który przy wyborze partnerki kieruje sie jedynie khoootasem jest bardziej płytki...Łapiesz ?

17:40 - Wnioskuję, że co innego jest ładne, niż dla ciebie. Ty pewnie preferujesz pudrowane lampucery, ja raczej naturalny (aryjski) typ urody...

Gość gość
plytki chyba nie, moze bardziej egoistyczny. albo popatrz na to inaczej, twoje cechy fizyczne wskazuja ze jako dobra partnerka urodzisz mu zdrowe potomstwo... :) to juz nie jest plytkie :P nie przegadasz mnie, a nie chce mi sie logowac :)

"Dlatego myśle, że facet, który przy wyborze partnerki kieruje sie jedynie khoootasem jest bardziej płytki...Łapiesz" Raczej kieruje się uczuciami (dążeniem do komfortu psychicznego),. Bo jak być z kimś, kogo fizjonomia nas odrzuca...?

Gość
>>Dlatego myśle, że facet, który przy wyborze partnerki kieruje sie jedynie khoootasem jest bardziej płytki...Łapiesz ?<< Facet wybierajac ladna kobiete, tez (przynajmniej podswiadomie) liczy na to, ze ich dzieci beda ladne, a wiec beda mialy latwiej w zyciu .

haha kocham te tematy :) Prawdą jest, że brzydka laska ma z góry przesrane bo jest skreślona na starcie i raczej tego zmienić nie może :) Biedny koleś zawsze przy odrobinie wysiłku może się dorobić. Nie wiem co jest gorsze ale na pewno biedny facet jest w lepszej pozycji niż brzydka laska :)

Gość gość
Autorko, wstaw fote

Gość aurolkaaaaa88
"Facet wybierajac ladna kobiete, tez (przynajmniej podswiadomie) liczy na to, ze ich dzieci beda ladne, a wiec beda mialy latwiej w zyciu" Łatwiej w zyciu to będą miały jak będzie je stać na podstawowe rzeczy bez martiwenia się rodziców o oplacenie rachunkow od 1wszego do 1wszego... zreszta nie wmawiaj mi juz ze wy faceci tak chetnie sie na dzieci decydujecie...zwykla chęć przydoooopczenia, nic więcej...

Gość gość
"twoje cechy fizyczne wskazuja ze jako dobra partnerka urodzisz mu zdrowe potomstwo. " Wygląd ma jakieś przełożenie na zdrowie ? Nie piszemy tu o osobach z zespołem downa chyba tylko o zwykłych, mniej urodziwych ale zdrowych osobnikach :P Chore dziecko może urodzić zarówno ładna jak i brzydka...to inne cechy decydują o tym.

Gość
>>ze wy faceci tak chetnie sie na dzieci decydujecie...zwykla chęć przydoooopczenia, nic więcej...<<< No pewnie, podobnie jak i wam kobietom chodzi o wygodne zycie przy boku bogatego faceta. Taki jest swiat i fajnie :-).

Gość gość
po wieloletnich doswiadczeniach swoich i innych stwierdzam ze laski tak samo leca na wyglad jak i faceci tylko ze dodatkowo leca tez na mamone :classic_cool:

Gość gość
zarówno kobiety jak i mężczyźni lecą i na wygląd i na kase... ostatnio kolega z liceum (magazynier), zagadywał mnie i podrywał na wspolnej imprezie klasowej jak zobaczył ze podjechałam nowiutkim audi.

To trochę jak z owocami. Po wyglądzie można poznać, które są znośne w smaku, a które nie... Tak samo, po kobiecie o masywnych męskich i owłosionych łapach, nie można się spodziewać, że będzie miła miły, delikatny kobiecy dotyk... Podobnie nie można spodziewać się po kobiecie z paskudnym uzębieniem, że będzie miała świeży, przyjemny oddech... Oczy są zwierciadłem duszy, więc dziewczyna o ładnych oczach nie będzie miała wrednego charakteru. Wygląd jest ważny, bo przekłada się na CAŁĄ RESZTĘ cech... Człowiek, który leci na wygląd, może nie zawsze cechuje się, błyskotliwością i wyrafinowaniem, ale przynajmniej ZDROWYMI LUDZKIMI EMOCJAMI... Człowiek, który leci na kasą, kieruje się wyrachowaniem i kopnie w dupę obiekt swojego pożądania, jak tylko zbankrutuje...