Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mroczki przed oczami

Polecane posty

Gość gość

hejka.. od dluzszego czasu, za kazdym razem , podkreslam za kazdym raziem jak siedze np na krzesle, lozku i wstaje robi mi sie slabo, trace rownowage, mam mroczki przed oczami, lub kompletnie nic nie widze. Jest tak za kazdym razem. Co to moze byc? Mam 22 lata. Biore witaminy, dobrze sie odzywiam. nie gloduje, nie jem byle czego.

Gość gość
moze byc od kregosłupa szyjnego np zniesienie naturalnej krzywizny od garbienia sie nad biórkiem np . może tez być za niskie ciśnienie. poprostu krew nie dopływa dostatecznie do mózgu.

Gość gość
w pierwszej kolejności cisnienie bym zmierzył . nie garbisz się czasem?

Gość gość
kiedys juz mnie to lapalo od czasu do czasu, ale teraz mam kilkanascie razy dziennie. Nasililo sie kiedy zaczelam miec problemy z brzuchem, po jelitowce. LEcz do konca nie wiem czy to byla grypa zoladkowa, pozniej dlugo meczylam sie z bolem po lewej stronie w okolicy zeber. Czy to moze byc powiazane ze soba?

Gość gość
troszke sie garbie, ale przewaznie nie, poniewaz mam pracę chodzacą, staram sie prostowac zeby mnie plecy nie bolaly :) jak siedze tez staram sie byc wyprostowana :)

Gość gość
nie wiem. natomiast to co w pierwszym wpisie napisałaś to wygląda jak problem z dokrwieniem mózgu. przyczyny przeważnie sa takie jak napisałem .po chorobie mogłaś byc osłabiona i te objawy sie nasilily poprostu.

Gość gość
a ciśnienie sobie sprawdzasz? moze masz za niskie to takie objawy jak naj bardziej mogą być.

Gość gość
nie mam czym sprawdzac ;c przewaznie jak mi sprawdzano mialam niskie, ale jeszcze w normnie, tak na granicy. Wiec hcyba musze udac sie do lekarza. Ciagle boli mnie tez glowa, wiec moze to faktycznie coś z cisnieniem...

Gość gość
Też stawiam na ciśnienie. Powinnaś jeść więcej czekolady w takie upały

Gość prawictwo pospolite 143
przemęczenie .. Za którko spisz albo za duzo siedzisz przy komputerze .. Nie wiem

Gość gość
sprawdzanie cisnienia u lekarza można o kant doopy rozbić- takie jest moje zdanie. powinno sie mieć aparat w domu i tyle.

Gość gość
A ogladasz m jak milosc?

Gość gość
bywa tak ze spie po 7-8 godzin, ale wstaje rano i mam mroczki, nic nie widze, albo pracuje, schylam sie i podnosze i to samo. Mozliwe, ze za duzo komputera, powinnam coś zmienic w moim trybie zycia. Mam nadzieje, ze to jednak nic powaznego. :) dziekuje za sugestie.

Gość gość
nie, nie ogladam :D:D haha wiem, co chciales/chcialas napisac :d Mroczki, ze niby blizniacy ?:D

Gość gość
nie wiem co ma niby komputer mieć z tm wspólnego :/ ciśnienie na bank. ale to jakie będziesz miała u lekarza to nie bierz zbyt poważnie.

Gość gość
ja to mam takiego pecha, ze jak zle sie czuje i w koncu zdecyduje sie wybrac do lekarza, to jestem zdrowa jak ryba.

Gość gość
idz do lekarza, to moze bcy cos powaznego.

Mogą być różne przyczyny.Na forum tego nie dowiesz się.Musisz pójść do lekarza, zrobić badania kompleksowe.Może masz chory kręgosłup?

Gość gość
kręgoslup na 100 % zdrowy :)