Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gagarina

mąż chyba się masturbuje

Polecane posty

Gość Gagarina

Jesteśmy małżeństwem od 2 lat. Wwcześniej prawie 6 lat razem. Kiedyś nasz seks był bardzo dobry. Od ślubu coś się popsulo. Seks uprawiany około raz w miesiacu i tylko i wyłącznie wtedy,gdy mąż ma ochotę. Dla mnie to za mało. Pytałam męża czy się masturbuje. Nie potwierdził, ale i nie zaprzeczyl. Raczej odpowiedział pytajaco: a ty się masturbujesz? Przeczucie jednak mówi mi, że to robi. Nie chce się go prosić o seks, ale jestem młoda osoba (24) i mam swoje potrzeby. Mąż ma 30 lat. Nie wiem już co robić. Bardzo poważnie myślę o rozwodzie, bo o terapii mąż nawet nie będzie chciał słyszeć, nie uda mi się go namówić. Nawet chciałam, by Max mnie zdradził. Miałabym wtedy konkretny powód do rozwodu. A tak to ciągle mam nadzieję, że coś się zmieni... Pomóżcie

Gość gość
jak ci pomóc?

Tak, to rzeczywiście poważny problem. Jestem zwolennikiem szczerości do bólu zawsze. On musi mieć świadomość, że myślisz o rozwodzie. Jeżeli ma zaburzenia jakieś z popędem lub masturbacją musi się zmierzyć z tym problemem, a nie uciekać wymijającymi odpowiedziami. Może się okazać ze to błahy problem i łatwo go rozwiązać, ale potrzeba absolutnej szczerości. Związki bez szczerości są pogmatwane.

Gość Gagarina
Dziękuję. Ja to wiem, że szczerość to podstawa, ale mąż jest człowiekiem zamkniętym w sobie. Mam wrażenie, że dla niego szczera rozmowa to jak przyznanie się do słabosci, to wstyd.

Gość gość
zdradza ciebie z reka tylko ktora? hahahah

Gość gość
hahahahahah

Gość gość
,skad u was takie tematy hahahaha

Gość Gagarina
ale rozwód ? tyle kasy na ślub i wesele w p**du ma iść. Rodzicie nawet jeszcze kredytu nie spłacili. Wyjdę na idiotkę, która nawet sobie faceta nie potrafi wybrać :(

Gość gość
nie badz gorsza ,paluszki w ruch,pokaz jemu co potrafisz)))