Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wierze w Boga

Polecane posty

Gość gość
dns typowa niedzielna galerianka.Brak pomyslu na spedzenie czasu z rodzina,wiec biegiem do galerii.Gratuluje kreatywnosci

Gość gość
nieuległa ale to własnie katolicy mówia ze my grzeszymy bo chodzimy do sklepów i parujemy w niedziele:-) a i że w swieta wolne mamy zamiast isc do pracy:-) wiec idąc ich tokiem myslenia i jezeli jestes katoliczka to nie-nie masz prawa isc do sklepu po bułki w niedziele

nieuległa, tak nie mają prawa, albowiem kościół "temu" zabrania :D Albo może klecha z ambony, który po zrzucaniu sutanny wsiada w swój wypasiony wóz i jedzie z kochanka na zakupy :D (sama widziałam)

Gość gość
pracujemy i gartuluje wypowiedzi gościa katolika ktory żyje według katalogu i pisze takie rzeczy:-)

Gość słoneczny słonecznik
...

Gość gość
dns typowa niedzielna galerianka.Brak pomyslu na spedzenie czasu z rodzina,wiec biegiem do galerii.Gratuluje kreatywnosci ja napisałam ze jestes galerianką to po cholere powtarzasz co? nie umiesz nic mądrego wymyslec to papugujesz po mnie? GALERIANKO ile zarabisz obciągajac?

23:46 właśnie twoj Bóg dał ci minusika hah :D jak zbierzesz komplet, to pójdziesz się smażyć w piekle. Więc uważaj.

Gość gość
hahah no jasne:-) jabys nie wierzyła to bys sie tak głupio nie ciskała galerianko:-)

Gość Lucek_Hell av 2879
Praktyki smażenia musieliśmy niestety zarzucić po podwyżkach cen gazu. Ale mamy szeroką gamę tradycyjnych tortur wzorowanych na narzędziach inkwizycji. Każdy prawdziwy Katolik powinien być usatysfakcjonowany naszą obsługą.

Gość gość
czyli wedlug ciebie jestem katoliczka bo nie lubie dns?:-) dobre:-) chcesz mnie jeszcze jakos rozsmieszyc?:-)

23:51 hmm... skoro to nie Bóg poskąpil ci rozumu, to KTO?? Musisz więc mieć rodziców o niskim IQ :D Niektorzy nie powinni sie rozmnazac.

Gość gość
dns hahahaha

Gość gość
dns,w jakiej galerii pracujesz?Powiedz to przyjde tam zrywac boki z ciebie marna istotko:-)

Gość gość
ja wierze w Boga, ale coraz mniej wierze w kościół, wole się pomodlić w domu bo czasami jak słucham historię o księdzach to mi ręce opadają. wierzę i modlę się na swój sposób.