Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesteście zdrowo szurniete

Polecane posty

Gość gość

Zerknelam tu przypadkiem, poczytalam kilka tematów. Jesteście nienormalne. Niemal wszystkie. Bluzgacie, przeklinacie, popieracie aborcje, chwalicie się Bóg wie czym, wymądrzacie sie że znacie się na medycynie i nauce, krytykujecie i zadajecie czasem pytania idiotki. Każda osoba żyjąca inaczej niż wy to dno. Leczycie swoje ego obgadując tu swoje rodziny, osoby z pracy, nieznajomych z placów zabaw. Doszukujecie się dziury w całym, zyczycie aby inna userka miała chore dzieci lub aby ich nigdy nie miała. Jestem mamą. Przeglądalam sobie sieć. Nagle znalazłam forum o macierzynstwie. Pomyślałam fajnie, zobacze co ciekawego. Znalazłam szambo. Nigdy, nigdy bym się tu nie spytała o rade. Zyjecie tu w smrodzie. A opisywanie sobie nawzajem śluzu to jest po prostu nienormalne.

Gość gość
Masz racje :(

Bo niestety, tak to forum wygląda w większości. Ktoś chce normalnie popisać to zaraz zlatuje się banda idiotów.

Gość gość
zawsze siedze na ogolnym. Nie wiedziałam ze na macierzynskim tez jest szambo, aż ide zobaczyc:-)

Gość gość
A m/o/d/e/r/a/t/o/r/z/y nic z tym nie robia,bo sami biora udzial w najbardziej debilnych dyskusjach,przeklinaja,hejtuja wyobraz sobie.Masakra :O

Gość AUTORKO TY KURWO
ZJE)BANA

Gość gość
Buła buła bu-ła, lufa lufa lu-fa !