Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza? pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość

dzień dobry, robiłam 3 testy ciążowe, każdy wyszedł negatywny, byłam u lekarza i zapisał mi luteinę na wywołanie okresu po badaniu przez pochwę powiedział, że nie jestem w ciąży.. nadal nie mam okresu. byłabym w 8tygodniu ciąży nie mam żadnych objawów, nie bolą mnie piersi. stosunek był zabezpieczony prezerwatywą, która nie pękła, jakie jest ryzyko ciąży?

Gość gość
kiedy byłaś u lekarza?

Gość gość
tydzień temu w piątek... luteinę jeszcze biorę, miałam wziąć całe opakowanie

Gość gość
Ryzyko jest minimalne. Brak okresu może być spowodowany stresem, chorobą oraz nagłym wzrostem lub spadkiem masy ciała.

Gość gość
stresuje sie bardzo bo od 29 maja nie mam normalnego okresu!! 23 czerwca tylko plamienie, a teraz nic...

Gość gość
ile zostało ci do końca opakowania?

Gość gość
skoro to byłby 8 tc to jezeli bylas u ginekologa to bys juz dawno wiedziała. Ile masz lat?

Gość gość
Ja tez nie mam normalnego okresu, kilka miesiecy mam w jednym trerminie, raz spoznia mi sie tydzien, raz3 tyg a raz 1,5 miesiąca. Lekarz powiezial ze wszystko jest ok. A moze rozregulował ci się cykl?

Gość gość
2 dni jeszcze muszę brać.. no wlasnie tez tak mysle, ze lekarz by wiedzial czy jestem w ciazy czy nie.. a jakby mial watpliwosci to by skierował mnie na bete, albo usg.. prawda? mam 23 lata, a co?

Gość gość
i kurczę w poprzedniej ciąży o tej porze już miałam objawy.. bol piersi, obrzydzenie do papierosów i alkoholu.. a teraz nic.. stres mam bo nie mam tej miesiączki, rodzice się rozwodzą, z mężem też mamy teraz trudne chwile..

Gość gość
własnie, Trudne chwile i kryzysy, stres... To ma ogromny wpływ na cykl miesiączkowy. Sama mam teraz nieustający kryzys w związku z narzeczonym. Przez to znów zaczęłam palić, czego on nie popiera, cykl też mi się rozregulował.

Gość gość
nie jestes w ciazy, okres ci sie spoznia i tyle. Zdarza sie, mi sie kiedys spoznil prawie 2 miesiace a zwykle mialam jak od zegarka. Nie bralas ostatnio hormonow?

Gość gość
tak brałam tabletki anty, ale zamiast krwawienia z odstawienia dostałam plamienie i odstawiłam, bo nie wiedzialam co to, a lekarza miałam dopiero 2 tyg po tym plamieniu.. bałam się, że jestem w ciąży i dlatego robiłam testy.. przy braniu tabletek w czerwcu mialam grype jelitowa i myslalam, ze tabletki sie źłe wchłonęły i stąd plamienie zamiast okresu.. teraz nie biore bo czekam na okres..

Gość gość
no to po hormonach ci sie cykl rozregulowal, zwlaszcza ze odstawilas w polowie cyklu. Lekarz i testy nie mogly sie pomylic wiec nie panikuj, bierz ta luteine i jak nie pomoze to idz ponownie do lekarza. W ciazy na 100% nie jestes.

Gość gość
martwie sie...

Gość gość
nie jesteś w ciązy. O to się nie martw. pORADZĘ CI JAK OSOBA WYZEJ. bierz luteinę, jak nie pomoże zgłoś się znów do lekarza, wytłumacz mu co i jak po raz kolejny, że luteina nie pomogła i dodaj ze masz duzo stresów, bo jestem pewna ze mu o tym nie mowilas, a to ma duzy woływ na cykle

Gość gość
dobrze dziewczyny :) bo wiecie, jak bylam u lekarza i powiedzial, ze nie jestem w ciazy to w sobote mialysmy z dziewczynami babski wieczor i powiem wam, ze duuuzo wypiłam..